Palvelut

Verkkokaupparatkaisut

PiiMegan verkkokauppa-projektien lähtökohtana on aina asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen. Ammattilaisina etsimme sopivat ratkaisut tukemaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Jos valmista ja hyvin toimivaa ratkaisua ei löydy, räätälöimme sinulle sellaisen. Tarjoamme verkkokaupan projekteihin erityisesti vankkaa kokemusta, vahvaa it-osaamista ja hyviä tyyppejä, jotka osaavat katsella maailmaa asiakkaan silmälasien läpi.

PiiMega® Total Commerce

PiiMega® Total Commerce on täydellinen toiminnanohjausjärjestelmä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sisältäen valmiit työkalut kaikkiin tärkeimpiin yrityksen toimintoihin. Päätät itse, mitä niistä tarvitset käyttöösi. Äärimmäisen joustava ja helppokäyttöinen Total Commerce integroituu saumattomasti useisiin järjestelmiin. Hoidat vaivattomasti yhdellä järjestelmällä niin asiakkuuksien hallinnan, myymälämyynnin, ostot, taloushallinnon kuin verkkokaupankin.

Laitteet-ja-yllapito

PiiMega toimittaa myös laitteita yrityksen tarpeisiin. Kauttamme saat kaikki yrityksen tarvitsemat laitteet kuten työasemat, kannettavat ja tulostimet. Verkkolaitteet ja -ratkaisut sisältävät palomuurit, yritysverkot ja langattomat verkot. Asennamme laitteet valmiiksi käyttökuntoon, tarvittaessa käyttäjän ei tarvitse kuin istua työasemalle, vaihtaa salasana ja aloittaa työskentely. Tarjoamme myös laaja-alaista käyttöönottokoulutusta.

Kaikki palvelut

Keitä me olemme?

Meiltä saat toimivan verkkokaupan lisäksi saman katon alta parhaat koodarit, ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen, palvelimet, teknisen tuen sekä muut liiketoimintaasi tukevat digitaaliset palvelut, ohjelmistot ja konsultaatiot.
  • Suomen pitkäaikaisin kokemus Magento-verkkokauppa-alustasta
  • Vahva osaaminen ohjelmistoista, niiden kehittämisestä ja integraatioista
  • Kokemusta myös erittäin suurten järjestelmien toimittamisessa
  • Ammattitaitoiset Google-optimoinnin ja -mainonnan osaajat
  • Ratkaisut koko tilaus-toimitusketjun sekä markkinointiviestinnän hallintaan
  • Korkea asiakastyytyväisyys

Mitä meillä tehdään

Backend
90%
Frontend
95%
UI, UX ja visuaalinen suunnittelu
85%
Koulutus ja konsultointi
79%
Projekteja
102
Kahvikupillisia juotu
1947
Banaaneja syöty
856
Koodareita
20

Ota meihin yhteyttä

Haluatko tietää, mitä kaikkea muuta teemme verkkokauppojen lisäksi?

Yritys

PiiMega toimittaa asiantuntevia ja kokonaisvaltaisia Magento-verkkokaupparatkaisuja yrityksille ympäri Suomen.

Suunnannäyttäjinä kuljemme verkkokauppa-alan aallonharjalla ja tarjoamme asiakkaillemme uusimmat työkalut verkkokaupan pyörittämiseen. Jos sellaisia työkaluja ei vielä ole, me teemme ne. Verkkokauppa-alustana käytämme Magentoa, joka skaalautuvuutensa ja joustavuutensa ansiosta soveltuu jokaiselle verkkokauppiaalle. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme juuri kaupan alalle suunnattua PiiMega® Total Commerce - toiminnanohjausjärjestelmää, jossa on erityisesti kiinnitetty huomiota logistiikan hallintaan sekä kivijalan ja verkkokaupan yhdistelmään.

Panostamme palveluissamme kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen. Toimimme oppaina, apuna ja tukena kaikissa verkkokaupan elinkaaren vaiheissa. Haluamme, että sekä asiakkaamme että heidän asiakkaansa ovat tyytyväisiä. Siksi teemme verkkokaupan yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakasta kuunnellen. Tarjoamme verkkokauppa-alustan lisäksi apua myös verkkokaupan kehittämiseen ja näkyvyyteen. Meiltä saat myös palvelimet ja ylläpidon eli koko paketti on tarjolla saman katon alta.

Asiakkaamme arvostavat joustavuuttamme, teknistä osaamistamme ja kykyämme kuunnella, jonka vuoksi olemme luotettu ja pitkäaikainen kumppani sekä aloitteleville että kokeneille Magento-kauppiaille. Vaikka koodaamme verkkokaupat tarkasti ja tosissaan, sitä ei tarvitse meidän mielestä tehdä otsa kurtussa tai kapulakielellä. Tärkeintä on rento ilmapiiri ja avoin keskusteluyhteys kaikkien osapuolten välillä!

Yhteistyökumppanimme

nets logo

Viimeisimmät artikkelit

Palveluiden verkkokauppa. Miksipä ei?

Palveluiden verkkokauppa? Miksipä ei!

Tiedonhaku on siirtynyt lähes kokonaan internetiin. Moni meistä tunnistaa tilanteen, jossa minkä tahansa uuden hankinnan kannattavuutta selvitetään ensin internetin avulla. Internetistä haetaan paitsi kokemuksia ja arvosteluja tuotteista, myös palveluita ja hyviä palveluntarjoajia. Palveluiden verkkokauppa tekee siis tuloaan kuluttajien arkipäivään. Riippumatta siitä, minkälaista palvelua haetaan, tietoa palveluntarjoajista etsitään ensisijaisesti internetistä. Tässä tilanteessa ensimmäiseksi valinnaksi päätyy usein […]

Kokemus ratkaisee verkkokaupassa

Verkkokaupan menestys riippuu paljon siitä, millainen käyttäjäkokemus siitä syntyy. Kun tuotteiden etsiminen, vertailu ja ostaminen on helppoa, eikä käyttäjä huku liikainformaatioon, verkkokauppa jää positiivisesti mieleen. Digitodayn teetättämän käyttäjätutkimuksen mukaan suomalaiset verkkokaupat kompastelevat käytettävyyden kanssa. Suurimmaksi ongelmaksi artikkelin mukaan nousi verkkokauppojen tuotelistaus, jossa esimerkiksi puhelinta ostava saivat hakea puhelinta lisäosien joukosta. Verkkokaupat listasivat näkyville myös tuotteita, […]

Facebook arvonnan säännöt muuttuvat

Kuinka yritys kilpailee Facebookissa?

Kuluttajat ovat tottuneet siihen, että facebook on nykyään täynnä erinäisiä kilpailuja. Suurin osa kilpailuista on ns. tykkää ja jaa -kilpailuja, jotka kylläkin ovat facebookin sääntöjen vastaisia. Facebook on jo aiemmin kieltänyt kilpailut, joissa käytetään hyväksi henkilökohtaisia aikajanoja. (Facebook-sivujen käyttöehdot: kampanjat). Sääntöjen noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa sen, että sivusto poistetaan kokonaan Facebookista. Kun “tykkää ja jaa” […]

Lue blogia