Etusivu
Vaihda kieli: fi

Ratkaisut yrityksen tarpeisiin!

Kori:

0 tuotetta - 0,00 €
Ostoskori on tyhjä.

0

Magento verkkokaupparatkaisut

PiiMegan osaava tiimi toteuttaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin täydellisen verkkokaupparatkaisun. Meiltä saat toimivan verkkokaupan lisäksi saman katon alta parhaat koodarit, ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen, palvelimet, teknisen tuen sekä muut liiketoimintaasi tukevat digitaaliset palvelut ja ohjelmistot.

Lisäksi kauttamme hoituu kaikki verkkokaupan perustamiseen ja päivittämiseen liittyvä koulutus ja ylläpito.

Kauttamme on mahdollista hankkia projektillesi myös rahoitus. Tämä mahdollistaa sen, että pääset kehittämään verkkoliiketoimintaasi ammattilaisten kanssa pienelläkin alkuinvestoinnilla! 

 

Piimega verkkokaupparatkaisut

Magento 2.0 ja Piimega - verkkokaupan uusi aikakausi


Valitse entistä tehokkaampi, turvallisempi ja helppokäyttöisempi Magento 2.0, kun haluat tarjota asiakkaillesi ylivertaisen ostokokemuksen ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Verkkokauppiaalle PiiMegan ammattitaitoinen tiimi ja Magento 2.0:n edistykselliset ominaisuudet tarjoavat joustavan, helposti räätälöitävän ja kustannustehokkaan ratkaisun liiketoimintasi kehittämiseen. 

Lue lisää Magentosta täältä.


 

 


Piimega B2BPiiMega ja Magento 2.0 - Ketteryyttä, tuottavuutta ja turvallisuutta B2B-verkkokaupankäyntiin


Nostetta bisneksellesi B2B -verkkokaupasta. Avullamme saat enemmän aikaa olennaiseen. PiiMegan juuri yritysten tarpeisiin kehittämä Magento B2B-kokonaisuus yhdistää selkeän, kuluttaja-tyyppisen käyttöliittymän monipuolisiin B2B-kaupan käytettävyyttä lisääviin työkaluihin. PiiMegan B2B -ratkaisu tarjoaa verkkokaupankäyntiin ennennäkemätöntä helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta sekä mahdollistaa asiakkuuksien monipuolisen ja helpon hallinnan aina käyttäjien rekisteröinnistä hinnoitteluun ja räätälöityihin toimitusvaihtoehtoihin saakka.  


 Piimega verkkokaupan toiminnanaohjaus

Verkkokaupan toiminnanohjaus - Piimega Total Commerce 

 

PiiMega® Total Commerce – sujuvaa arkea yrityksellesi. PiiMega® Total Commerce on täydellinen toiminnanohjausjärjestelmä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sisältäen valmiit työkalut kaikkiin tärkeimpiin yrityksen toimintoihin. Sinä itse päätät, mitä niistä tarvitset käyttöösi. Järjestelmä on äärimmäisen joustava ja helppokäyttöinen  ja integroituu saumattomasti useisiin järjestelmiin, muun muassa Magento-verkkokauppoihin. Hoidat vaivattomasti yhdellä järjestelmällä niin asiakkuuksien hallinnan, myymälämyynnin, ostot, taloushallinnon kuin verkkokaupankin.

 

Meiltä saat liiketoimintasi tueksi myös markkinointiviestinnän tehokkaat työkalut. Lue lisää MailChimp-uutiskirjejärjestelmästä ja SMS Gateway -tekstiviestien lähetyspalvelusta.