Magento 2 verkkokaupat

Magento 2 ja PiiMega Oy

PiiMega® on kokenut verkkokauppa-toimittaja ja Suomen ensimmäisiä Magento 2 toimittajia. PiiMega Oy on toimittanut Magento-alustalle yli 100 eCommerce-ratkaisuja vuosina 2014 – 2018, liikevaihtoa markkinapaikat tuottavat asiakasyrityksille yli 75 miljoonaa euroa. PiiMegalta saat käyttöösi kokeneen kehittäjätiimin joka toteuttaa sinulle toimivan kokonaisratkaisun kiidättäen liiketoimintasi uusiin korkeuksiin.

Magento 2 on räätälöitävissä jokaisen yrityksen tarpeisiin

Magento verkkokaupan räätälöitävyys, skaalautuvuus sekä helppo hallittavuus tekee siitä yhden suosituimmista verkkokauppa-alustoista Suomessa ja maailmalla. Magento 2 itsessään tarjoaa laajan kokonaisuuden valmiita toiminnallisuuksia, joita saadaan entisestään laajennettua PiiMegan suurella lisäosa valikoimalla. Jos yrityksesi tarve kuitenkin vaatii sellaista toiminnallisuutta, jota ei meidän lisäosa valikoimasta löydy, teemme sen sinulle räätälöidysti.

Magento 2 sopii kasvua tavoittelevalle verkkokaupalle

Magento 2 sopii pienille kuin suurille verkkokaupoille, mutta erityisesti suuret verkkokaupat saavat eniten hyötyä Magentosta verrattuna muihin verkkokauppa alustoihin. Magenton skaalautuvuus, luotettavuus ja integroitavuus tuotannonohjausjärjestelmiin, tuotehallintajärjestelmiin ja kassa-järjestelmiin antaa vahvan alustan verkkokaupalle kasvaa kansainvälisiin mittasuhteisiin. Tuotteiden ja tilauksien määrien kasvaessa tuotehallinnan, varaston hallinnan ja prosessien automatisointi säästää selvää aikaa ja rahaa.

verkkokauppa-palvelut - info 3

Magento 2 + PiiMega® Total Commerce ERP

Magento 2 yhdistettynä PiiMega® Total Commerce ERP toiminnanohjausjärjestelmään on voimakas yhdistelmä. Se säästää aikaasi ja antaa verkkokaupan tueksi käyttöösi tuotehallinnan, varastonhallinnan, asiakashallinnan, logistiikan, taloushallinnon, kassan ja se yhdistyy sujuvasti niin yrityksesi myymälöihin, toimitus-palveluihin kuin pankkiisi. Magento 2 + PiiMega® Total Commerce on verkkokaupan- ja kaupan alan kokonaisratkaisu joka toimii!

verkkokauppa-palvelut - info 4

Облачные сервера

Компания PiiMega поддерживает собственную серверную систему облачных технологий, предоставляющую клиентам высокопроизводительное и рентабельное серверное решение. Огромным преимуществом облачного сервера является отсутствие начальных инвестиций, что, в конечном счёте, гарантирует пользователю затраты только за фактическое использование хранилища. Кроме того, увеличение емкости происходит быстро и недорого. Мы можем порекомендовать облачный сервер для электронной коммерции, компаниям, которым необходима высокая серверная емкость только во время проведения крупных кампаний. В этом случае, не требуются инвестиции в дорогое оборудование, рассчитанное под размеры крупных кампаний, вы можете иметь меньший сервер, емкость которого увеличивается только на время кампании.

Uutiskirjepalvelut

Uutiskirjeet ovat verrattain edullinen muihin markkinointikeinoihin nähden ja keino rakentaa luottamusta kuluttajan ja myyjän välille. Tyylikkäät uutiskirjeet yhdessä yrityksen muun sisältömarkkinoinnin kanssa tuovat lisämyyntiä ja kasvattavat aktiivista ja uskollista asiakaskuntaa. PiiMega Oy on MailChimpin virallinen yhteistyökumppani Suomessa ja tarjoamme MailChimp-palvelun lisäksi kokonaisvaltaisen palvelun koulutuksista uutiskirjeiden ulkoasuun.