Magento 2 verkkokaupat

Magento 2 ja PiiMega Oy

PiiMega® on kokenut verkkokauppa-toimittaja ja Suomen ensimmäisiä Magento 2 toimittajia. PiiMega Oy on toimittanut Magento-alustalle yli 100 eCommerce-ratkaisuja vuosina 2014 – 2018, liikevaihtoa markkinapaikat tuottavat asiakasyrityksille yli 75 miljoonaa euroa. PiiMegalta saat käyttöösi kokeneen kehittäjätiimin joka toteuttaa sinulle toimivan kokonaisratkaisun kiidättäen liiketoimintasi uusiin korkeuksiin.

Magento 2 on räätälöitävissä jokaisen yrityksen tarpeisiin

Magento verkkokaupan räätälöitävyys, skaalautuvuus sekä helppo hallittavuus tekee siitä yhden suosituimmista verkkokauppa-alustoista Suomessa ja maailmalla. Magento 2 itsessään tarjoaa laajan kokonaisuuden valmiita toiminnallisuuksia, joita saadaan entisestään laajennettua PiiMegan suurella lisäosa valikoimalla. Jos yrityksesi tarve kuitenkin vaatii sellaista toiminnallisuutta, jota ei meidän lisäosa valikoimasta löydy, teemme sen sinulle räätälöidysti.

Magento 2 sopii kasvua tavoittelevalle verkkokaupalle

Magento 2 sopii pienille kuin suurille verkkokaupoille, mutta erityisesti suuret verkkokaupat saavat eniten hyötyä Magentosta verrattuna muihin verkkokauppa alustoihin. Magenton skaalautuvuus, luotettavuus ja integroitavuus tuotannonohjausjärjestelmiin, tuotehallintajärjestelmiin ja kassa-järjestelmiin antaa vahvan alustan verkkokaupalle kasvaa kansainvälisiin mittasuhteisiin. Tuotteiden ja tilauksien määrien kasvaessa tuotehallinnan, varaston hallinnan ja prosessien automatisointi säästää selvää aikaa ja rahaa.

verkkokauppa-palvelut - info 3

Magento 2 + PiiMega® Total Commerce ERP

Magento 2 yhdistettynä PiiMega® Total Commerce ERP toiminnanohjausjärjestelmään on voimakas yhdistelmä. Se säästää aikaasi ja antaa verkkokaupan tueksi käyttöösi tuotehallinnan, varastonhallinnan, asiakashallinnan, logistiikan, taloushallinnon, kassan ja se yhdistyy sujuvasti niin yrityksesi myymälöihin, toimitus-palveluihin kuin pankkiisi. Magento 2 + PiiMega® Total Commerce on verkkokaupan- ja kaupan alan kokonaisratkaisu joka toimii!

verkkokauppa-palvelut - info 4

Magento 2 integraatiot

PiiMegan vahvuutena on kokemus vaativien Magento integraatioiden tekemisestä. Verkkokaupan kumppanina voi toimia mm. toiminnanohjausjärjestelmä, tuoteinformaation hallintajärjestelmä, maksupäätteet ja maksun välittäjät. Integraatioiden avulla Magenton käytöstä voidaan saada ketterämpää ja automatisoidumpaa.

Meillä yleisimmin tehdyt integraatiot:

  • PiiMega® Total Commerce ERP
  • Microsoft Dynamics NAV
  • SAP
  • Visma Nova
  • Visma Business
  • Akeneo PIM
  • Hubspot
  • Active Campaign
  • Emarsys

Magento 2 verkkokaupat - integraatio

Magento 1 version päivitys

Magento version 1 virallinen tuki päättyy kesäkuussa 2020. Tuen päättymisen jälkeen Magento 1 version tietoturvan taso ja luotettavuus laskee merkittävästi ja verkkokauppias on pakotettu päivittämään Magento 2 -versioon. Magento 2 tuo onneksi mukanaan monia merkittäviä parannuksia kaupan hallintaan, nopeuteen, hakukoneoptimointiin ja käytettävyyteen joten päivittäminen tulee nopeuttamaan sekä verkkokauppaa että prosesseja ja sitä kautta parantamaan liiketoimintaasi. PiiMegalla on jo vankka kokemus Magento 1 kauppojen siirtämisestä Magento 2 versioon. Siirtyminen Magento 2 versioon ei ole pieni juttu ja onkin hyvä yhdistää kaupan ulkoasu- ja kehitysmuutokset samaan projektiin. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä sinulle Magento 2 päivityksen joka palvelee sinua pitkään.

Свяжитесь с нами

Johanna Varanka

Johanna Varanka

Verkkokauppajärjestelmien liiketoimintajohtaja

Henkilökortti - Toni Kontkanen

Toni Kontkanen

Myyntipäällikkö

Henkilökortti - Tero Kangas

Tero Kangas

Asiakkuuspäällikkö

Henkilökortti - Tuomas Jaakkola

Tuomas Jaakkola

Asiakkuuspäällikkö

Henkilökortti - Heli Karppinen

Heli Karppinen

Asiakkuuspäällikkö

Наши партнеры

Tuoreimmat kuulumiset