Tietovirrat haltuun

Toiminnanohjauksen kokonaisratkaisut:
Piimega® Total ERP ja Räätälöidyt toiminnanohjausjärjestelmät


PiiMega® toiminnanohjausjärjestelmä on rakennettu yrityksesi tarpeita varten. Se tuo yrityksesi tärkeimmät toiminnot yhteen paikkaan, jolloin sinulle jää enemmän aikaa menestyksen rakentamiseen. Toiminnanohjauksen keskitetty hallinta mahdollistaa esteettömän tiedonkulun sekä tietojen tehokkaan käytettävyyden yrityksen eri toiminnoissa vapauttaen resursseja ydinosaamisen hoitamiseen. PiiMega® yritysten toiminnanohjausjärjestelmä mukautuu yrityksesi tarpeiden mukaan. Ratkaisumme soveltuvat useille toimialoille ja ovat käytössä muun muassa talotehtailla, suoramyyntiorganisaatioilla, tilitoimistoilla ja tukkukaupassa.

PiiMega® yritysten toiminnanohjausjärjestelmää on mahdollista käyttää helposti selaimella, sillä se toimii kätevästi pilvipalveluna. Ohjelmiston käyttäminen onnistuu myös älypuhelimella tai tabletilla. Ohjelmiston käyttö ei edellytä erillisiä laite- tai palvelininvestointeja. PiiMega® toiminnanohjausjärjestelmä on myös mahdollista yhdistää yrityksen muihin järjestelmiin ja kolmansien osapuolien palveluihin. PiiMegalla onkin vahva kokemus erilaisista järjestelmäintegraatioista.

Korkea asiakastyytyväisyys on sydämen asia PiiMegalle. Tuotteet ja palvelut tehdään aina asiakkaita varten, asiakasta kuunnellen. PiiMega onkin saanut asiakkailtaan erityistä kiitosta toimintojen räätälöinneistä ja palvelun joustavuudesta.

Palvelut

Tarjoamamme ratkaisut ovat asiakasräätälöityjä tuotekokonaisuuksia, jotka koostuvat perustuotteesta ja niihin lisättävistä toimintomoduuleista tai kokonaan räätälöidyistä ohjelmistoratkaisuista. Tuotepaketti konfiguroidaan aina asiakkaan toiveiden mukaan, jolloin saadaan parhaiten tarpeita vastaava kokonaisuus.

Asiakkaitamme

Ota meihin yhteyttä

Henkilökortti - Ari Harjula

Ari Harjula

Asiakkuuspäällikkö

Yhteistyökumppanimme

Tuoreimmat kuulumiset

Ota yhteyttä