Verkkokaupparatkaisut Verkkokauppa-alusta palvelee parhaimmillaan sekä verkkokauppiasta, että verkkokaupan asiakkaita tehokkaasti. Magento-verkkokauppa on täydellinen ratkaisu, kun haluat verkkokaupaltasi joustavuutta ja kykyä mukautua alati muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen. PiiMegan verkkokauppa-projektien lähtökohtana on aina asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen. Etsimme sopivat ratkaisut tukemaan juuri sinun yrityksesi tarpeita ja jos valmista ja hyvin toimivaa ratkaisua ei löydy, räätälöimme sinulle sellaisen!
PiiMega® Total Commerce PiiMega® Total Commerce on täydellinen toiminnanohjausjärjestelmä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sisältäen valmiit työkalut kaikkiin tärkeimpiin yrityksen toimintoihin. Päätät itse, mitä niistä tarvitset käyttöösi. Äärimmäisen joustava ja helppokäyttöinen Total Commerce integroituu saumattomasti useisiin järjestelmiin. Yhdistä Magento verkkokauppa-alusta ja PiiMega® Total Commerce ja hoidat vaivattomasti yhdellä järjestelmällä niin asiakkuuksien hallinnan, myymälämyynnin, ostot, taloushallinnon kuin verkkokaupankin.
Tutustu palveluun

Laitteet ja ylläpito

PiiMega toimittaa myös laitteita yrityksen tarpeisiin. Kauttamme saat kaikki yrityksen tarvitsemat laitteet kuten työasemat, kannettavat ja tulostimet. Verkkolaitteet ja -ratkaisut sisältävät palomuurit, yritysverkot ja langattomat verkot. Asennamme laitteet valmiiksi käyttökuntoon, tarvittaessa käyttäjän ei tarvitse kuin istua työasemalle, vaihtaa salasana ja aloittaa työskentely. Tarjoamme myös laaja-alaista käyttöönottokoulutusta.

verkkokauppa-palvelut - info 3

Konsultointi ja koulutus

Konsultoinnin kokonaisuus muodostetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Etsimme etsii sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun, joka on kustannustehokas ja vastaa tarpeitasi parhaiten. Tarjoamme konsultointia pieniin kokonaisuuksiin sekä koko toimintaa koskevaa konsultointia. Konsultoinnin lisäksi koulutamme verkkokauppa-asiakkaitamme muunmuassa hakukoneoptimoinnin, sisältömarkkinoinnin ja sähköpostimarkkinoinnin osa-alueilla.

verkkokauppa-palvelut - info 4

Pilvipalvelimet Pidämme yllä omaa pilvipalvelinjärjestelmää, joka takaa asiakkaille erittäin suorituskykyisen ja kustannustehokkaan palvelinratkaisun. Pilvessä toimivan palvelimen suurin etu on alkuinvestointien pois jääminen, joka takaa, että kustannukset koostuvat ainoastaan todellisen käytön mukaan. Lisäksi kapasiteetin kasvattaminen on nopeaa ja edullista. Suosittelemme pilvipalvelinta esimerkiksi verkkokauppajärjestelmään, jossa suurta kapasiteettia tarvitaan ainoastaan isojen kampanjoiden aikana. Tällöin sinun ei tarvitse ostaa kallista laitteistoa, joka on mitoitettu suurten kampanjoiden mukaan vaan voit esimerkiksi pitää pienempää palvelinta, jonka kapasiteettia nostetaan kampanja-aikana.
Uutiskirjepalvelut Uutiskirjeet ovat verrattain edullinen muihin markkinointikeinoihin nähden ja keino rakentaa luottamusta kuluttajan ja myyjän välille. Tyylikkäät uutiskirjeet yhdessä yrityksen muun sisältömarkkinoinnin kanssa tuovat lisämyyntiä ja kasvattavat aktiivista ja uskollista asiakaskuntaa. PiiMega Oy on MailChimpin virallinen yhteistyökumppani Suomessa ja tarjoamme MailChimp-palvelun lisäksi kokonaisvaltaisen palvelun koulutuksista uutiskirjeiden ulkoasuun.

Ota yhteyttä

© 2018 Piimega