Laitetoimitukset ja -palvelut

Laitetoimitukset

PiiMega toimittaa myös laitteita yrityksen tarpeisiin. Pystymme toimittamaan kaikki yrityksen tarvitsemat laitteet kuten työasemat, kannettavat ja tulostimet. Asennamme laitteet valmiiksi käyttökuntoon, tarvittaessa käyttäjän ei tarvitse kuin istua työasemalle, vaihtaa salasana ja aloittaa työskentely. Tarjoamme myös laaja-alaista käyttöönottokoulutusta. PiiMegan vahvat ammattilaiset auttavat ja ovat tukena käytön aikana. Verkkolaitteet ja -ratkaisut sisältävät palomuurit, yritysverkot ja langattomat verkot. Rakennamme yritysverkot ja luomme toimivat järjestelmät yrityksen sisäiseen tiedonvaihtoon. PiiMega ja HP ovat viralliset yhteistyökumppanit. Kauttamme saadaan HP:n tuotteet edullisempaan hintaan.

Laitepalvelut

Olemme solmineet Siemensin kanssa laitevuokraussopimuksen. PiiMega Oy ja Siemens ovat solmineet laitevuokrasopimuksen. Yritykselle vuokraus on hyvä vaihtoehto, koska vuokra on verotuksessa vähennyskelpoinen erä. Yritys saa aina modernit ja ajantasaiset laitteet. Vuokrauksen etuja on kustannusten tasapuolinen jakautuminen vuokrakaudelle, joka helpottaa budjetointia. Vuokrasopimus tehdään yrityksen tarpeiden mukaan ja yritys maksaa vuokraa sovitun ajan laitteiden käyttöoikeudesta. Vuokrasopimuksen jälkeen yrityksellä on mahdollisuus lunastaa laitteet edulliseen hintaan, jatkaa sopimusta tai palauttaa laitteiston.

Asennus- ja käyttöönottopalvelut

Jokaisen ei tarvitse olla seppä syntyessään. Me PiiMegalla tarjoamme apua asennus- ja käyttöönottovaiheessa. Voimme tarjota koneet ja laitteet valmiiksi asennettuina ja koulutuksen kera. Tarjoamme palveluja helpottamaan yrityksen arkea. Toimitamme laitteet ja ohjelmat valmiina käyttöön. Asiantuntijoidemme asentaessa laitteet käyttökuntoon, voidaan luottaa siihen, että järjestelmät toimivat. Jokainen osanen on asennettu loppuun asti ja konfiguroitu keskenään. Palvelumme eivät jää käyttöönottovaiheeseen vaan myös päivitykset kuuluvat tarjontaamme.

Laitepalvelut - info 3

Konesalipalvelut

PiiMega tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä konesalipalveluita. Tarjoamme niin yksittäisiä laitepaikkoja kuin täysin pilvessä vapaasti laajennettavissa olevia virtuaalipalvelimia. Toteutamme palvelumme asiakaslähtöisesti ja olemme mukana jo määrittelyvaiheessa ja ohjeistamme millainen ratkaisu sopii juuri yrityksenne tarpeisiin. Pystymme toimituksissamme käyttämään laajaa yhteistyöverkostoamme, jonka kautta pystymme palvelemaan asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla. Konesali täyttää Viestintäviraston määräyksen viestintäverkkojen ja palveluiden varmistamisen määräyksessä 54/2008M määritellyn 1. luokan vaatimukset. Palvelinhallissa on elektroninen kulunvalvonta ja ympärivuorokautinen vartiointi. Tietoliikenneyhteydet on kahdennettu, joka takaa yhteyksien varman toiminnan. Lisäksi sähkönsyöttö palvelinhallissa on kahdennettu ja kaikki laitteet ovat kahden eri UPS-linjan takana- Lisäksi hallissa on omat dieselgeneraattorit sähkönsyötön varmistamiseksi pitkien sähkökatkoksien sattuessa.

Laitepalvelut - info 4

Pilvipalvelimet

Pidämme yllä omaa pilvipalvelinjärjestelmää, joka takaa asiakkaille erittäin suorituskykyisen ja kustannustehokkaan palvelinratkaisun. Pilvessä toimivan palvelimen suurin etu on alkuinvestointien pois jääminen, joka takaa, että kustannukset koostuvat ainoastaan todellisen käytön mukaan. Lisäksi kapasiteetin kasvattaminen on nopeaa ja edullista. Suosittelemme pilvipalvelinta esimerkiksi verkkokauppajärjestelmään, jossa suurta kapasiteettia tarvitaan ainoastaan isojen kampanjoiden aikana. Tällöin sinun ei tarvitse ostaa kallista laitteistoa, joka on mitoitettu suurten kampanjoiden mukaan vaan voit esimerkiksi pitää pienempää palvelinta, jonka kapasiteettia nostetaan kampanja-aikana.

Varmistuspalvelut

Tarjontaan kuuluu myös varmistuspalvelut. Varmistuspalvelu on tietokoneen automaattinen varmuuskopiointi, joka tehdään verkon yli helposti ja vaivattomasti. Ajantasaisten varmuuskopioiden tekeminen ja säilyttäminen käytössä olevista tietokoneista on monesti yritykselle päänvaiva. Varmuuskopio työkansiosta turvaa toiminnan jatkumisen tietokoneen tai kovalevyn rikkoutuessa.

Ota yhteyttä