Yhteistyössä menestystekijöitä etsimässä

Lehdistötiedote 7.11.2014 Oulu


Yhteistyössä menestystekijöitä etsimässä


PiiMega Oy ja Kotkamills Oy ovat tehneet merkittävän sopimuksen sahan toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisestä ja toimittamisesta. Yhtiöiden välinen vuorovaikutus alkoi jo viime vuonna kun molemmat yhtiöt keskustelivat tulevaisuuden tavoitteistaan.


“Yrityksiä yhdistää vimma kyseenalaistaa olemassa olevat toimintamallit sekä kehittää omaa toimintaa. Se, että meillä on sahoille suunniteltu toimiva ja luotettava perusjärjestelmä on tukeva perusta liiketoiminnalle, mutta ei riitä muuttuvassa maailmassa. Kotkamills Oy:n kanssa heti keskustelujen alusta asti on mietitty tulevaisuuden sahan menestystekijöitä ja pyritty löytämään niihin ratkaisuja myös tietotekniikan keinoin.” kuvaa PiiMega Oy:n liiketoimintajohtaja Antti Miettunen tilannetta.

 

PiiMega Oy toimittaa PiiMega® TimberPro järjestelmän Kotkamills Oy:n Kotkan sahalle. “Aiemmin tänä vuonna otettiin tuotantoon muun muassa Latviassa Byko-Lat:ssa PiiMega® TimberPro ja nyt sama järjestelmä tulee Kotkamills Oy:lle. Kehitystyötä olemme tehneet ja teemme intensiivisesti auttaaksemme sahoja vaikeassa markkinatilanteessa. Sitoutunut henkilökunta on avainasemassa toimituksissa ja asiakkaiden antama ohjaus järjestelmän kehittämisessä on ollut kullanarvoisia.” Miettunen tiivistää kulunutta vuotta.

 

PiiMegan ja Kotkamills Oy:n kumppanuus kulminoituu yhteiseen arvomaailmaan, yhteisiin tavoitteisiin sekä tarpeelliseen yhteydenpitoon Oulun ja Kotkan välillä. “PiiMegan toimintamalli tukee ketterää kehittämistä ja yhtiön tekemisessä heijastuu aito kiinnostus asiakkaan liiketoimintaan ja sen optimointiin eri osa-alueilla.” Kotkamills Oy:n Käyttöpäällikkö Sami Sjöblom kertoo.

 

Tulevat vuodet ja koko toimialaa hyödyttävät suunnitelmat herättävät innostusta. Antti Miettunen uskoo, laajoihin mahdollisuuksiin toimialalla. “Työ ei tekemällä lopu. Meillä on mielenkiintoisia, jopa mullistavia, uusia ja rohkeita ajatuksia, jotka tulevat hyödyttämään puunjalostus- ja sahateollisuutta.”

 

Lisätietoja:
PiiMega Oy Antti Miettunen +358 40 5467 283, antti.miettunen@piimega.fi
Kotkamills Oy Sami Sjöblom +358 40 5564 645, sami.sjoblom@kotkamills.com

 

PiiMega Oy on Oululainen vuonna 1998 perustettu vakavarainen, nopeasti kasvava ohjelmistotalo, joka suunnittele asiakkaan prosessien mukaisia ohjelmistoja valmiista +ohjelmistokomponenteista. PiiMegan liikevaihto vuonna 2013 oli vajaa 2,5 miljoonaa euroa. Yritys työllistää n. 40 IT­alan huippuammattilaista, joilla on pitkä kokemus ohjelmistojen suunnittelu­ ja kehitystyöstä sekä vankka toimialaosaaminen.

 

Kotkamills Oy on suomalainen metsäteollisuusyritys, joka on jalostanut puuta jo vuodesta 1872 lähtien. Yritys on tänään maailman johtavia laminaattipapereiden ja niiden jatkojalosteiden valmistajia, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat myös painopaperi ja sahatavara.Ota yhteyttä