Töihin PiiMegalle Codematchin kautta


Uralla eteneminen vaatii sekä työelämärelevantteja taitoja että tilaisuuksia saada hyviä töitä. Näiden hankkiminen on kuitenkin yleensä ottaen helpommin sanottu kuin tehty. Mitä jos voisit saada molemmat kärpäset yhdellä iskulla, ilmaiseksi? PiiMegan ja Buutti Oy:n järjestämä CodeMatch-koulutus tarjoaa juuri tämän.


Kahden päivän CodeMatch-koulutuksen aikana opit työelämärelevantin PHP + Magento -teknologian. Samalla saat loistavan tilaisuuden päästä PiiMegalle töihin. Vaikket vielä tämän CodeMatchin kautta työllistyisikään, jää käteesi silti työelämärelevanttia osaamista, jota voit hyödyntää jatkossakin työnhaussa.

Koulutus järjestetään Oulussa Pelikampuksella  6.-7.9.2018 klo 9.00-16.00.


”Mielipiteitäni kuunnellaan ja arvostetaan,”


CodeMatchin kautta PiiMegalle töihin tullut Matti Vapa kuvailee kokemustaan: ”CodeMatchin ohjelmointikoulutuksen sisältö oli mielenkiintoinen katsaus eri web-kehityksen osa-alueisiin, ja opettava sellainen. Lisäksi lopuksi järjestetty haastattelu antoi kivasti harjoitusta ja valmiutta oikeaan työhaastatteluun. Arvokkainta CodeMatchissa oli kuitenkin kontakti potentiaaliseen työnantajaan.”

PiiMegaa hän kuvailee työnantajana: ”Työpaikan ilmapiiri ja työkaverit ensiluokkaisen mukavia. Tehtävät antavat tilaa omatoimisuuteen ja luovaan ongelmanratkaisuun. Mielipiteitäni kuunnellaan ja arvostetaan. Projektien monipuolisuuden ja haastavuuden vuoksi työtehtäviin kuuluu erittäin moneen nettiohjelmointiteknologiaan tutustumista ja käyttämistä, mikä edesauttaa kehittymistä koodarina sekä uralla.”

Lue lisää ja hae mukaan: buutti.com/codematch-piimega
Haku CodeMatchiin on auki 30.8. asti.Ota yhteyttä