SUUNNANNÄYTTÄJÄ: JANNE

Omien sanojensa mukaan Janne kuuluu harvinaiseen koodaavien humanistien heimoon. Koodaamisen lisäksi Janne nimittäin on opiskellut pääaineenaan historiaa. PiiMegalla Janne ei kuitenkaan tutki historiankirjoja, vaan toimii sovellusarkkitehtina.

Jannen työtehtäviin kuuluu Magentokoodaamista ja Magentoon liittyvien systeemien suunnittelua. Hän on erikoistunut Magenton ja muiden järjestelmien välisiin integraatioihin. Töidensä lisäksi Janne on aina valmis auttamaan työkavereita, jos jokin ei onnistu tai jos koodiongelman ratkaisuun tarvitaan toista silmäparia.

Tyypillinen työpäivä kuluu yleensä muutaman isomman projektin parissa. Silloin tällöin mukaan mahtuu muutama palaveri ja pienemmät juoksevat asiat.

"Parhaat onnitumisen kokemukset tulevat yleensä haastavimista ongelmista. Kun löydetään tyylikäs ratkaisu johonkin oikein kiperään ongelmaan, on hymy herkimmässä."

"Parasta PiiMegalla on sopivan haastavat projektit ja hyvä työporukka. Mukava työpaikka siis kaikenkaikkiaan. Jatkoon." -JanneOta yhteyttä