PiiMega Oy tavattavissa elokuussa FinnMETKOssa

PiiMega Oy on saavuttanut vankan markkina-aseman metsä- ja sahajärjestelmien toimittajana. PiiMega on laajentanut tarjontaansa myös hakkuu-urakoitsijoille ja on nyt menossa FinnMETKOon esittelemään järjestelmiä uudelle kohderyhmälle. PiiMegalla on harvesteri- ja koneyrittäjille sopiva reaaliaikainen urakoitsijasovellus hakkuiden suunnitteluun ja toteutukseen. PiiMegan järjestelmät kattavat puun matkan kokonaisuutena metsästä tuotteeksi.
 
“Järjestelmillä helpotamme yrittäjien arkea. Uusi urakoitsijasovellus on koneyrittäjällä apuna metsässä. Järjestelmä asennetaan metsätraktorin tietokonelle tai tabletille ja se sisältää tarkat kartat, GPS-paikannuksen ja kaikki tiedot hakkuista. Esimerkiksi metsälakikohteet ja kiinteistöjen rajat ovat PiiMega® LogPro järjestelmässä. Samaan aikaan tiedonsiirto metsäkoneen ja toimiston välillä on tosi aikaista. Järjestelmä on vuorovaikutteinen ja reaaliaikainen”, PiiMegan liiketoimintajohtaja Antti Miettunen kertoo.
 
PiiMegalta löytyy valikoimista metsäkoneyrittäjäsovelluksen lisäksi toiminnanohjausjärjestelmät myös sahureille ja puun jatkojalostajille. “Järjestelmiemme avulla toiminnan tuottavuus ja tuotannon laatu paranevat huomattavasti”, Antti Miettunen kuvaa.
 
PiiMega Oy on menossa ensimmäistä kertaa näytteilleasettajana FinnMETKO tapahtumaan. “Aiemmat messukokemukset ovat olleet erittäin myönteisiä. Ammattilaismessut ovat loistavia tapahtumia uusien kontaktien solmimiseen ja nykyisten asiakkaiden tapaamiseen. Käyttäjien ja yrittäjien suora kohtaaminen ja heiltä tuleva kehitysideat on meille tärkeä asia”, PiiMegan Antti Miettunen kertoo.
 
Tervetuloa PiiMega Oy:n osastolle sisähalliin nro 436.
 
FinnMETKO tapahtuman kotisivut http://www.finnmetko.fi/Ota yhteyttä