PiiMega Oy:lle Kauppalehden Menestyjä 2015 - sertifikaatti.

PiiMega Oy:lle on myönnetty Kauppalehden arvostettu Menestyjä-yritys 2015 - sertifikaatti.

 

Hyvin mennyt viime vuosi huomioitiin myös Kauppalehden puolelta, kun PiiMega Oy:lle myönnettiin Menestyjä-yritys 2015 -sertifikaatti.

Kauppalehti julkaisee vuosittain vuoden Menestyjä -yritykset. Tunnustus pohjautuu Balance Consultingin tekemään yritysanalyysiin oikaistujen tilinpäätösten osalta. Analyysien tulokset luokitellaan Balance Consultingin Menestyjäluokituksen mukaisesti kuudella eri osa-alueella, jotka ovat kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky.

 

Kauppalehden mukaan Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen mittari. Menestyjä yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Sertifikaatin saanut yritys kuuluu taloudellisen suorituskyvyn perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon.

 

Myönnetty sertifikaatti on iso kunnianosoitus PiiMegalle. Kauppalehden Menestyjä-yrityksiin mukaan pääseminen on osoitus hyvin tehdystä työstä. Tunnustus antaa hyvät eväät tulevaisuuteen. Asiakkaille Menestyjä-sertifikaatti osoittaa PiiMegan olevan luotettava ja varma kumppani nyt ja tulevaisuudessa.Ota yhteyttä