PiiMega Oy ja Crown Timber: yhteistyöllä parempaan lopputulokseen

PiiMega Oy on toimittanut nykyaikaisen ja sahateollisuuden haasteisiin vastaavan PiiMega® TimberPro:n muun muassa Ison-Britannian ja Irlannin markkinoilla toimivalle Crown Timber Oy:n Haminan sahalaitokselle. Järjestelmä on nyt kokonaisuudessaan otettu tuotantokäyttöön.
 
Tuotantoon PiiMega® TimberPro on otettu marraskuussa 2013. Reilun puolen vuoden käyttökokemukset ovat vakuuttaneet Crown Timberin PiiMega® TimberPron erinomaisuudesta.
”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä PiiMega® TimberProhon. Ohjelmaa on helppo käyttää ja se soveltuu hyvin tarpeisiimme. Ohjelmasta saatavat monipuoliset ja informatiiviset raportit tukevat toimintaamme.“ Crown Timberin Tuija Vehmaa kertoo.
 
"Olemme paneutuneet siihen, että TimberPro olisi mahdollisimman joustava, helppokäyttöinen ja vaatisi minimaalisen määrän ylläpitotyötä. Se on sekä asiakkaiden etu että myös järjestelmätoimittajan etu. Haluamme tuoda käyttäjälle hyvän käyttökokemuksen ja sen kautta helpottaa päivittäisten rutiinien hoitamista." Antti Miettunen PiiMega Oy:ltä sanoo.
 
PiiMega on toimittanut tuotannonohjausjärjestelmiä jo vuodesta 1998 lähtien. Asiakkaiden huomioiminen on ollut tärkeää alusta asti. PiiMega® on tullut tunnetuksi toimitusnopeudestaan ja reagointikyvystään. Crown Timberille järjestelmä otettiin käyttöön yhdeksän päivän kuluttua tilauksesta. “Nopea toimitusmahdollisuus on osoitus järjestelmän kypsyydestä ja valmiudesta puunjalostusteollisuuteen.” tuumaa Antti Miettunen PiiMega Oy:stä.

Lisätietoja
PiiMega Oy Antti Miettunen +358 40 5467 283, antti.miettunen(at)piimega.fi 
Crown Timber Oy Tuija Vehmaa tel. +358 50 384 5997, tvehmaa(at)crown-timber.fi
 
PiiMega Oy on Oululainen vuonna 1998 perustettu vakavarainen, nopeasti kasvava ohjelmistotalo, joka suunnittele asiakkaan prosessien mukaisia ohjelmistoja valmiista ohjelmistokomponenteista. PiiMegan liikevaihto vuonna 2013 oli vajaa 2,5 miljoonaa euroa. Yritys työllistää n. 40 IT-alan huippuammattilaista, joilla on pitkä kokemus ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitystyöstä sekä vankka toimialaosaaminen.

Crown Timber on johtava sahatavaran tukkukauppias Iso-Britaniassa ja Irlannissa, jolla on myös tuotannollista toimintaa Suomessa. Crown Timber Oy:n sahalaitos sijaitsee Haminassa. Sahan tuotantokapasiteetti on 120 000 m3 sahatavaraa vuodessa ja se työllistää 35 henkilöäOta yhteyttä