PIIMEGA HALUAA KEHITTÄÄ KULUTTAJAYSTÄVÄLLISEMPÄÄ VERKKOKAUPPAA

Lehdistötiedote 31.12.2014 Oulu

PiiMega haluaa kehittää kuluttajaystävällisempää verkkokauppaa

 

Verkkokauppa ja verkkomaksaminen kehittyvät koko ajan. Palveluiden tarjoajat pyrkivät yksinkertaisuuteen ja mahdollisimman selkeään käytettävyyteen ja maksamiseen. PiiMega Oy ja Paytrail ovat kehittäneet verkkomaksamista jälleen yhden askeleen eteenpäin.

 

PiiMega Oy on aloittanut toiminnan jo yli 15 vuotta sitten tehden toiminnanohjausjärjestelmiä. Toiminnan laajentuessa, myös Magento-verkkokaupparatkaisut tulivat toimintaan mukaan ja yrityksen henkilöstöllä onkin pitkä kokemus Magentosta. Yrityksen henkilökunnalla on myös kansainvälisesti hyvin arvostettu Magento-sertifikaatti.

 

Magento on maailman suosituin verkkokauppajärjestelmä, jota käyttää moni suomalainen verkkokauppayrittäjä. Magento tarjoaa verkkokauppiaille erittäin monipuoliset toiminnot, korkeatasoisen tietoturvan ja nopean tuotekehityksen. “Magento rakentuu niin sanotuista lisäosista, joilla pystytään lisäämään järjestelmän toimintoja. Esimerkiksi maksutapa on oma lisätoiminto, joka on helppo ottaa verkkokaupassa käyttöön“, PiiMegan verkkokaupan liiketoimintajohtaja Mika Myller opastaa.

 

Viimeisin lisäosan kehitystyö on tehty yhdessä Paytrailin kanssa. Paytrail oli jo ennemmin kehittänyt maksutavan, Paytrail-tilin, ja etsi sen toteuttajia. PiiMega mahdollisti Paytrailin maksutavan kaikkien Magento-verkkokauppiaiden saataville. Verkkokaupan ostoskokemuksen päätteeksi kuluttajat haluavat selvitä maksuvaiheesta mahdollisimman helpolla ja luotettavasti. Paytrail-tili ei vaadi kuluttajalta kuin sähköpostiosoitteen ja matkapuhelimen, joiden avulla voidaan suorittaa verkkokaupassa maksaminen kätevästi suoraan omalta kortilta (debit tai credit).

 

“PiiMegan kanssa homma on toiminut alusta saakka ja heidän kanssaan saimme toteutettua yhteisen visiomme parhaasta mahdollisesta ostokokemuksesta”, iloitsee Petri Itkonen Paytraililta.

 

Tällä hetkellä Paytrail Express-lisäosa verkkokauppiaille on pilotointivaiheessa. PiiMega ja Paytrail ovat tarkoituksella keränneet käyttäjäpalautetta ja kehittäneet lisäosaa eteenpäin, jotta käyttäjäkokemus olisi verkkokaupassa mahdollisimman miellyttävä.

 

PiiMega, kuten myös verkkokauppa kehittyy koko ajan eteenpäin. “Osaava henkilökunta ja yhdessä tekemisen asenne ovat meidän kehityksen avaintekijöitä. Aiomme jatkossakin pysyä verkkokauppajärjestelmien kehityksen kärjessä. Teemme ratkaisuja asiakkaita ja kuluttajia varten”, Mika Myller PiiMegasta kertoo.

Lisätietoja:

PiiMega Oy Mika Myller, +358 40 7462 841, mika.myller@piimega.fi
Paytrail Oyj Petri Itkonen, +358 40 3529 919, petri.itkonen@paytrail.com

PiiMega Oy on Oululainen vuonna 1998 perustettu vakavarainen, nopeasti kasvava ohjelmistotalo, joka suunnittele asiakkaan prosessien mukaisia ohjelmistoja valmiista ohjelmistokomponenteista. PiiMegan liikevaihto vuonna 2014 lähentelee 3 miljoonaa euroa. Yritys työllistää n. 40 IT-alan huippuammattilaista, joilla on pitkä kokemus ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitystyöstä sekä vahva toimialaosaaminen.

Paytrail Oyj on suomalainen verkkomaksuihin erikoistunut asiantuntijayritys, jonka tuottamia maksupalveluita käyttää jo yli puolet suomalaisista verkkokaupoista. Yhtiötä pidetään suomalaisena verkkomaksamisen edelläkävijänä ja se on saanut ensimmäisenä alansa toimijana maksulaitostoimiluvan Suomessa.Ota yhteyttä