Oy Lunawood Ltd kehittää toiminnanohjaustaan yhdessä PiiMega Oy:n kanssa

Lehdistötiedote 20.12.2018, julkaisuvapaa 20.12.2018 klo 09:00


OY LUNAWOOD LTD KEHITTÄÄ TOIMINNANOHJAUSTAAN YHDESSÄ PIIMEGA OY:N KANSSA

Oy Lunawood Ltd ja PiiMega Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on ottaa käyttöön Lunawoodille uusi PiiMega® TimberPro toiminnanohjausjärjestelmä. Samalla jatkokehitetään järjestelmän ominaisuuksia erityisesti asiakaspalvelun ja myynnin näkökulmasta. Järjestelmän ensimmäisen vaiheen käyttöönotto on marraskuussa 2019 ja lopullinen järjestelmä on valmis 2022.

Ensimmäisessä vaiheessa Lunawoodille otetaan käyttöön PiiMega® TimberPro toiminnanohjausjärjestelmä sekä yksi tärkeimmistä uusista yhteistyön myötä kehitettävistä ominaisuuksista myyjäportaali. Se on myyjille tarkoitettu nettipohjainen työkalu, joka mahdollistaa kentällä olevalle myyjälle pääsyn tuotetietojen lisäksi mm. reaaliaikaisiin varastosaldoihin. Työkalun avulla parannetaan merkittävästi tiedonkulkua eri toimintojen välillä ja tehostetaan asiakaspalvelua.

Asiakaspalvelun, myynnin- ja tuotannonohjauksen kehittäminen ovat Lunawoodin kaltaiselle globaalille kasvuyritykselle keskeisiä teemoja. Halusimme löytää kumppanin, joka on valmis auttamaan toiminnanohjauksemme kehittämisessä sekä luomaan modernit työvälineet niin omille myyjillemme kentällä kuin kumppaneillemme maailmanlaajuisesti. Näitä uusia ominaisuuksia on huolellisesti valmisteltu liiketoimintalähtöisesti PiiMegan kanssa jo yli vuoden ajan ja nyt on aika ottaa ne käyttöön. Uskomme, että PiiMegan kanssa digitaalinen yhteistyö saadaan aivan uudelle tasolle”, kommentoi Jukka Yli-Hankala, Oy Lunawood Ltd:n talousjohtaja.

PiiMega® TimberPro:n asiakashallinnan toiminnot, kuten asiakastiedon sekä reklamaatioiden ja kehitysideoiden käsittely ottavat ison harppauksen eteenpäin. Toiminnan suunnittelu ylätasolla tulee selkeämmäksi ja työn johtaminen on jatkossa entistä vaivattomampaa. PiiMega® TimberPro:n nykyiset ominaisuudet tukevat erinomaisesti sahauksen, höyläyksen ja puun jatkojalostuksen perustoimintoja ja nyt Lunawoodin kanssa yhteistyössä kehitettävät uudet ominaisuudet tuovat järjestelmään entistä syvemmän liitoksen asiakaspalveluun” kertoo Antti Miettunen, PiiMega Oy:n metsäjärjestelmien liiketoimintajohtaja.

Oy Lunawood Ltd on lämpökäsitellyn puun innovatiivinen edelläkävijä ja kansainvälinen markkinajohtaja. Menestyksemme perustuu laadukkaaseen ja ekologiseen tuotteeseen ja hyvään asiakaspalveluun. Lunawood on tavoitteellinen kasvuyritys työllistäen yli 90 henkilöä Iisalmen, Kaskisen ja Joensuun tehtailla sekä Lahden pääkonttorissa. Yhtiön liikevaihto on 41 M€. Tuotannosta yli 95% menee vientiin. Tytäryhtiö Lunacomp Oy valmistaa lämpöpuukomposiittia.

PiiMega Oy on suomalainen ohjelmistotalo, joka kehittää innovatiivisia ja moderneja järjestelmäratkaisuja erityisesti metsä- ja sahateollisuuteen. PiiMegan järjestelmät kattavat koko tuotantoketjun toiminnot puun hankinnasta, korjuusta ja kuljetuksesta aina sahaukseen ja jalostetun lopputuotteen toimitukseen asiakkaalle. PiiMega® TimberPro on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu saha- ja puunjalostusteollisuuden tarpeisiin. Järjestelmiä on käytössä lukuisilla tuotantolaitoksilla Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä. TimberPro tarjoaa asiakkailleen monipuolisten toimintojen lisäksi mm. tuotannon optimoinnin ja reaaliaikaisen yksikkökohtaisen kannattavuuslaskennan.

Lisätietoja:

Oy Lunawood Ltd, Jukka Yli-Hankala, 0400 962 212, www.lunawood.com
PiiMega Oy, Antti Miettunen, 040 546 7283, www.piimega.fiOta yhteyttä