MILLAINEN ON PIIMEGAN VERKKOKAUPPA-PROJEKTI?

MILLAINEN ON PIIMEGAN VERKKOKAUPPA-PROJEKTI?

Suuri tai pieni. Pitkälle räätälöity tai perusratkaisu. Aina oman näköinen.

Kokemus ratkaisee verkkokaupassa

PiiMegan tiimillä on vahva osaaminen kokonaisvaltaisesta liiketoiminnan, verkkokauppojen, kassajärjestelmien ja toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä. Verkkokauppa-tiimissämme on useita Magento-sertifioituja kehittäjiä ja tiimiläisemme ovat olleet toteuttamassa Suomen ensimmäistä Magento-alustalla toimivaa verkkokauppaa! Tämä takaa erittäin vahvan Magento -osaamisen ja hyvät yhteydet niin Magenton, kuin erilaisten oheispalvelujen kuten maksupalvelutarjoajien suuntaan.

Olemme olleet rakentamassa menestyksekkäitä verkkokauppoja asiakkaillemme jo n. 100 projektissa!

Ennen projektia:
PiiMegan verkkokauppa-projektien lähtökohtana on aina asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen. Ammattilaisina etsimme sopivat ratkaisut tukemaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Jos valmista ja hyvin toimivaa ratkaisua ei löydy, räätälöimme sinulle sellaisen. Kaivatessasi kustannustehokasta perusratkaisua, osaamme valita sopivat työkalut. Meillä projekti aloitetaan aina määrittelemällä yhdessä asiakkaan kanssa hyvin yksityiskohtaisesti vaatimukset verkkokaupan asiakaskunnalle, sisällölle, toiminnallisuuksille ja ulkoasulle.

Projektin aikana:
Alkumäärittelyn jälkeen projekti etenee suunnitelman mukaan, kokeneiden kehittäjiemme käsissä ja projektipäällikön ohjaamana kohti julkaisua. Asiakas on meillä projekteissa mukana itse haluamallaan tavalla. Osa hyvinkin tiiviisti jokapäiväisessä kommunikaatiossa yhteisellä projekti-foorumillamme, osa heittäytyy luottavaisina osaaviin käsiimme odottamaan valmista lopputulosta.

Julkaisun jälkeen:
Tarvitsetko lisää koulutusta tai apua liiketoimintaasi tukevissa toiminnoissa? Miten sujuu hakukoneoptimointi ja ovatko markkinointiviestinnän työkalut tehokkaassa käytössä? Miten voimme kehittää verkkoliiketoimintaasi vielä jatkossa? Tarvitsetko kenties toiminnanohjausjärjestelmää tai voimmeko auttaa sinua kivijalkaliikkeen tekniikassa ja ohjelmistoissa? Tiimistämme löytyy ammattilaisia, jotka haluavat auttaa vastaamalla kaikkiin liiketoimintasi kehittämistä koskeviin kysymyksiin.

Ja ennen kaikkea tavoitteenamme on olla kumppanisi myös projektin päätyttyä ja tähtäämme kaikessa toiminnassamme siihen, että myös sinä haluat olla meidän kumppanimme jatkossakin!Ota yhteyttä