MIKSI VALITA MAGENTO VERKKOKAUPPA-ALUSTA?

MIKSI VALITA MAGENTO VERKKOKAUPPA-ALUSTA?

Mikä ihmeen Magento?

Magento verkkokauppa-alusta on kustannustehokas, silti edistyksellisiä ominaisuuksia ja ennennäkemätöntä joustavuutta tarjoava verkkokaupan ratkaisu, jota käyttävät sekä suuret että pienet verkkokaupat maailmanlaajuisesti. Magento on nykyään maailman suosituin verkkokauppa-alusta (Lähde: Alexa 2013).

Miksi Magento on niin suosittu ja miksi mekin sitä asiakkaillemme tarjoamme?

Magento on avoimen lähdekoodin (open source) järjestelmä, minkä ansiosta sitä kehitetään jatkuvasti kaupallisesti ja teknisesti.

Avoimen lähdekoodin sovelluksella tarkoitetaan ohjelmistoa, jonka lähdekoodin kuka tahansa voi tarkastaa. Tällä pystytään varmistamaan, että ohjelmisto ei esimerkiksi kerää ylimääräistä tietoa käyttäjistään. Lisäksi tällä mahdollistetaan se, että Magenton ominaisuuksien ja toimintojen kehittyminen on siis kymmenien tuhansien ammattilaisten harteilla yhden toimittajan sijaan. Asiakkaat eivät ole riippuvaisia yhdestä ohjelmisto-toimittajasta, eli yhteistyön loppuessa ei verkkokauppa-projektia tarvitse aloittaa uudelleen alusta. Sanomattakin selvää, että asiakas korjaa hyödyt.

 Magento on turvallinen valinta

Avoimen lähdekoodinsa ansioista Magento on erittäin turvallinen järjestelmä. Mahdolliset tietoturva-aukot paljastuvat nopeasti ja ne päästään korjaamaan heti, koska Magenton käytettävyyden ja ominaisuuksien kehittäjiä on paljon.

Asiakkaan ostokokemukseen voidaan panostaa lukuisin eri keinoin

Ostamisen nopeus, helppous ja hyvä saatavuus ovat Magenton avainsanoja. Responsiivinen ulkoasu ja mobiilikäyttö ovat tämän päivän asiakkaan vaatimuksia ja tyytyväinen asiakas on todennäköisesti jatkossakin asiakkaasi.

Erilaisilla lisäosilla Magenton muokkaamisessa vain taivas on rajana

Älä huoli, autamme siinä, mikä on tärkeää juuri sinulle! Esimerkiksi, Magento tukee käytännössä kaikkia markkinoilla olevia maksutapoja ja maksutapavälittäjiä ja maksutapavaihtoehdot eivät rajoitu vain suomalaisiin maksutapoihin. Samaten Magenton avulla voit tarjota asiakkaillesi tuotteiden toimitukset mihin maailmankolkkaan tahansa. Valmiit integraatiot eri logistiikkatoimijoiden järjestelmiin mahdollistavat laadukkaat ja nopeat toimitukset verkkokaupasta. Lisäosien avulla toimintojen lisääminen on myös erittäin kustannustehokasta: jokainen saa valita itse mitä tarvitsee ja turhista toiminnoista ei tarvitse maksaa. Lisäosilla eli moduuleilla voidaan luoda muun muassa parempaa käytettävyyttä, lisätä ostokonversiota ja mahdollistetaan integraatioita järjestelmiin.

Magento skaalautuu liiketoimintaasi

Bisneksen lähtiessä liitoon Magento seuraa helposti ja joustavasti mukana. Onko kaupallasi esimerkiksi uusi asiakasryhmä, jota vanha kauppa ei enää palvele joko ulkoasun, kielen tai käytettävyyden suhteen? Magento mahdollistaa samasta hallinta-ympäristöstä useiden eri kohderyhmien tarpeisiin muokattujen kauppanäkymien pyörittämisen helposti, aikaa ja vaivaa säästäen. Samoin liiketoiminnan kasvaessa voit panostaa entistä enemmän käyttäjäkokemukseen erilaisten moduulien avulla.

Magenton valmiit integraatio-ominaisuudet muihin järjestelmiin ovat huippuluokkaa

Yhdistettynä PiiMegan pitkän kokemuksen tuomaan integraatio-osaamiseen, lopputuloksena saadaan liiketoiminnan joustavuutta ja käytettävyyttä lisäävä kokonaisratkaisu. Näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä olennaiseen: asiakkaisiisi.Ota yhteyttä