Kärävä Oy yhteistyöhön PiiMegan kanssa

Kärävä Oy valmistaa yksilöllisiä ja laadukkaita puutuotteita, joita ovat mm. Karava Saunat sekä erilaiset sisäverhoilu- ja terassituotteet. Tuotteet valmistetaan pääsääntöisesti lehtipuista sekä lämpökäsitellystä männystä. PiiMega® TimberPro toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa Kärävä Oy:lle työkalut mm. sahatavaran hankintaan, tuotannon ohjaukseen, toimituksiin ja rahaliikenteen hallintaan. Järjestelmän avulla parannetaan merkittävästi tiedonkulkua ja suoraviivaistetaan päivittäistä toimintaa. Monipuoliset raportointivaihtoehdot mahdollistavat entistä paremmin toiminnan seuraamisen ja suunnittelun.

 

”Toiminnan kehittäminen entistä paremman asiakaspalvelun takaamiseksi on kaltaisemme erikoistuneen puunjalostajan elinehto. Halusimme löytää luotettavan kumppanin, joka on valmis auttamaan toiminnanohjauksemme kehittämisessä. Uskomme, että yhteistyössä PiiMegan kanssa saamme käyttöömme järjestelmän, joka mahdollistaa resurssien paremman ohjaamisen asiakaspalveluun”, kommentoi Jaakko Soini, Kärävä Oy:n toimitusjohtaja.


”Historiasta johtuen PiiMega® TimberPro mielletään usein ison sahan toiminnanohjausjärjestelmäksi. Kärävän ja muiden puun jalostuksen parissa toimivien asiakkaidemme kanssa tehtävä yhteistyö todistaa tämän ajatuksen vääräksi. Useimmista muista puunjalostukseen keskittyneistä asiakkaistamme poiketen Kärävän toiminnassa on mukana iso ripaus käsityöläisyyttä. Järjestelmä mahdollistaa Kärävälle keskittymisen entistä paremmin asiakastoiveiden täyttämiseen, kun rutiininomaiset työt ja toiminnan suunnittelu muuttuvat vaivattomammaksi. PiiMega® TimberPro:n ominaisuudet tukevat erinomaisesti puun jatkojalostuksen eri työvaiheita” kertoo Antti Miettunen, PiiMega Oy:n metsäjärjestelmien liiketoimintajohtaja.

Lisätietoja:

Kärävä Oy, Jaakko Soini, 0400 314 062, www.karava.fi
PiiMega Oy, Antti Miettunen, 040 546 7283, www.piimega.fi

Kärävä Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys. ”Olemme laadun ja yksilöllisyyden puolestapuhuja. Haluamme tarjota ihmisille juuri heidän näköisiään ja oloisiaan ratkaisuja, oli kyse sitten saunasta, terassista tai vaikka seinäpaneloinnista. Lähtökohtamme on, että jos asiakas pystyy kuvittelemaan unelmiensa ratkaisun, me pystymme mahdollistamaan sen. Vain mielikuvitus on rajana!”

PiiMega Oy on suomalainen ohjelmistotalo, joka kehittää innovatiivisia ja moderneja metsäteollisuuden järjestelmäratkaisuja metsäyhtiöiden, metsänhoitoyhdistysten, sahojen ja puun jalostajien tarpeisiin. PiiMegan järjestelmät kattavat koko tuotantoketjun toiminnot puun hankinnasta, korjuusta ja kuljetuksesta aina sahaukseen ja jalostetun lopputuotteen toimitukseen asiakkaalle. PiiMega® TimberPro on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti saha- ja puunjalostusteollisuuden tarpeisiin. Järjestelmiä on käytössä lukuisilla tuotantolaitoksilla Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä. PiiMega® TimberPro tarjoaa käyttäjilleen monipuolisten toimintojen lisäksi mm. reaaliaikaisen yksikkökohtaisen kannattavuuslaskennan sekä mahdollistaa tulevan ja lähtevän materiaalivirran optimoinnin eurot huomioiden.Ota yhteyttä