Etsimme full stack osaajia ohjelmistojen kehittämiseen

Nopeasti kasvava ja vakavarainen PiiMega Oy hakee nyt joukkoonsa lisää monipuolisia osaajia. 

 

PiiMega on Oululainen ohjelmistotalo, joka on jo lähes 20- vuoden ajan ajan ollut mukana luomassa menestystarinoita yhdessä asiakasyritystemme kanssa ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellakin. Teemme vankalla kokemuksella asiakkaan tarpeisiin vastaavia räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja. Lisäksi tuotteitamme ovat yritysten toiminnanohjausjärjestelmät, saha- ja metsäteollisuuden toiminnanohjausjärjestelmät sekä verkkokaupparatkaisut, joita teemme Magento verkkokauppa-alustalle.

 

Arvostamme pitkiä asiakassuhteita ja toimiala-osaamisemme on huippuluokkaa. Toimimme ketterästi lähellä asiakasta ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa. Oli kyse sitten palveluista, teknologioista tai uusista ratkaisuista, olemme mukana kehityksessä. Yhtiömme alati kasvavassa ja monipuolisessa joukossa työskenteleekin jo yli 50 IT-alan huippuammattilaista!

 

Kasvava tiimimme etsii nyt uusia full stack osaajia ohjelmistojen kehittämiseen (2 paikkaa)

 

Nyt on laaja osaamisesi ja kokemuksesi valttia! Lähtökohtaisesti tulet toimimaan räätälöityjen projektien parissa ja odotamme sinulta hyvän asenteen ja vastuun ottamisen lisäksi osaamista minimissään seuraaviin osa-alueisiin ja ohjelmointikieliin:

 

- C#, Angular 2, REST, JSON, .NET, SQL
- Syvempää ymmärrystä tietojärjestelmiin
- Oma-aloitteisuutta ja kykyä viedä asiat loppuun
- Reipasta, positiivista ja asioihin tarttuvaa asennetta
- Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
- Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
- Kykyä hallinnoida useita asioita yhtä aikaa
- Halua oppia ja kehittyä
- Suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

 

Lisäksi hakijoille luetaan eduksi seuraavat ominaisuudet:

- .NET Core
- Entity Framework Core
- Plussana silmä hyville käyttöliittymille!

 

Jos haluat mukaan kehittyvään tiimiin, jossa asiat halutaan tehdä laadukkaasti, hae paikka heti! Meillä pääset aidosti vaikuttamaan kehityksen suuntaan. Odotuksemme osaamisellesi ovat kovat, mutta olemme aina valmiita antamaan tilaisuuden myös tulevaisuuden super-lupauksille. Sinun tulee ainoastaan pystyä vakuuttamaan meidät kyvyistäsi. Lisäksi monipuolinen yrityksemme tarjoaa mahdollisuudet kehittää ammattitaitoaan laajasti myös jatkossa!

 

Yrityksellemme on tärkeää myös henkilöstön hyvinvointi: Henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää hyviä liikunta-etuja ja kahvipöydästä löytyy muutakin kuin sokeria ja pullaa. Mahdollisen aamu-unisen ei tarvitse saapua työpaikalle klo 8.00, vaan työaika on joustava. Toimitilamme, sekä käytettävät työkalut ovat uudet ja monipuoliset.

 

Hae tehtävään 31.1.2017 mennessä. Palkkaamme osaajat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja laita hakemusta heti sisään! Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on kokoaikatyö ja työn suorittamispaikka yhtiön Oulun toimipiste. Työskentely alkaa sopimuksen mukaan.

 


CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@piimega.fi otsikolla ""räätälöityjen ratkaisujen ohjelmistokehitys"".

 

Lisätietoja työtehtävästä: johanna.varanka@piimega.fiOta yhteyttä