Avoin työpaikka: (tekninen) asiakkuuspäällikkö verkkokauppa-tiimiin

Haemme Verkkokauppa-tiimiimme (teknistä) asiakkuuspäällikköä Oulun toimistolle

Hakuaika päättynyt!

Pystytkö vakuuttamaan sekä oman tiimisi, että asiakkaan siitä että homma hoituu? Oletko teknisesti suuntautunut asiakas-osaaja, joka ei pientä kiirettä säikähdä? Tehtävässä pääset näyttämään taitosi toimimalla tulkkina asiakkaamme liiketoiminnan tarpeiden ja teknisen tiimimme välillä.

PiiMegan verkkokauppatiimin tavoite on olla pitkäaikainen kumppani asiakkaan liiketoiminnan kehityksessä tarjoamalla osaamistamme kaupankäynnin alati muuttuvassa (digi)ympäristössä:

 • Rakennamme asiakkaillemme uusilla teknologioilla monipuolisia digitaalisen kaupankäynnin omnichannel-ratkaisuja
 • Teemme uusia käyttöä helpottavia toiminnallisuuksia olemassa oleviin verkkokauppoihin
 • Lisäksi kehitämme omaa kaupan alan toiminnanohjausjärjestelmää tukemaan asiakkaidemme kasvua ja liiketoimintaprosessien kehitystä

Tehtävä ja tiimi

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa alalla, jossa muutos on ainoa varma asia. Verkkokauppa-tiimiimme tuotepaletti koostuu pääosin Magento 2 -verkkokaupoista ja PiiMega® Total Commerce ERP - toiminnanohjausjärjestelmästä. Alan luonteen huomioiden asiakkaidemme järjestelmäkokonaisuus harvoin jää tähän, vaan saamme päivittäin tehdä töitä myös muiden asiakkaan yhteistyökumppaneiden ja eri alojen ammattilaisten kanssa.

Asiakkuuspäällikkönä roolisi on ymmärtää asiakkaan tarve ja siirtää tämä ymmärrys ja tieto projekti-tiimillesi. Liidaat, valvot ja tuet tiimisi työskentelyä. Vastaat siitä, että asiakkuutesi saavuttaa sille asetetut tavoitteet sovitussa ajassa ja asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Tiimissä tekeminen vaatii kaikkien panosta, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda omia ideoistasi käytäntöihimme.

Johdettavanasi voi olla useita erilaisia asiakasprojekteja samanaikaisesti. Olet päävastuussa asiakaskommunikaatiosta ja mukana suunnittelemassa myös teknisen toteutuksen puolta asiakkaan näkövinkkelistä. Jatkuvan asiakkuudesta huolehtimisen lisäksi tehtävänäsi on myös vetää asiakkaillemme toimitettavien verkkokauppa- ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotto- ja kehitysprojekteja. Vastaat käynnissä olevien projektiemme resursoinnista, aikataulutuksesta ja lopputuloksesta yhdessä muiden asiakkuuspäälliköidemme kanssa. Odotamme, että myös sinä kykenet toiminnallasi tuottamaan asiakkaalle lisäarvoa. Olet siis mukana aina kun asiakkaallasi tapahtuu! Uusissa asiakkuuksissa olet tarpeen mukaan myynnin tukena ja otat asiakas- ja projektivastuun, kun sopimus on syntynyt.

Työkavereiksesi saat pääosin devaajista koostuvan 25+ hengen verkkokauppatiimimme, jossa huumori kukkii ja kaveria autetaan. Työskentelet mielenkiintoisissa projekteissa tiiviissä yhteistyössä muiden asiakkuuspäälliköiden kanssa jakaen teknisiä resursseja, mutta myös kokemuksia sekä kehitysideoita. Tukitiimiisi kuuluvat lisäksi verkkokaupparatkaisujen myynti, järjestelmäpuolen osaajat, graafinen suunnittelu sekä tarvittaessa yrityksemme muut asiantuntijat. Esimiehesi on verkkokaupparatkaisujen liiketoimintajohtaja.

Töitä meillä tehdään tosissaan, mutta rennolla meiningillä. PiiMegalla tähdätään pitkiin asiakassuhteisiin ja työskentelemmekin joka päivä seuraavien arvojen mukaisesti:

Pidämme yhtä

 • Sinun ongelmasi on minun ongelmani" eli täydennämme, autamme ja kunnioitamme toisiamme

Teemme työmme hyvin

 • Pyrimme tekemään asiat yhdessä tiimissä asiakkaan kanssa; joustavasti, ketterästi ja laatuun pyrkien

Olemme rehellisiä ja avoimia

 • Koskee sekä asiakkaita että meitä työyhteisönä. Luotetaan toisiimme ja lunastetaan lupaukset

Sinun vahvuutesi

Yrityksemme ja asiakkaidemme vauhdikas kasvu edellyttää sinulta kykyä hahmottaa laajoja ja jatkuvasti muuttuvia kokonaisuuksia ja nähdä mahdollisuuksia haasteiden sijaan.

Emme edellytä, mutta toivomme, että omaat soveltuvan koulutuksen (tekninen/kaupallinen), ja aktiivisen otteesi lisäksi täytät seuraavat kriteerit:

 • Haluat tehdä töitä asiakkaiden kanssa.
 • Persoonana olet oppimiskykyinen ja -haluinen, sosiaalisesti lahjakas sekä luottamusta herättävä. Luot ympärillesi selkeitä rutiineja, olematta joustamaton ja sinulla on poikkeuksellisen hyvät organisointitaidot. Et pelkää pientä kiirettä, saatat jopa toimia tehokkaammin paineen alla. Projektien johtamiseen liittyen tarvitset sellaiset esimiesvalmiudet, että saat teknisen tiimisi toimimaan projektien tavoitteiden mukaisesti. Olet siis hyvä sekä suunnittelemaan että reagoimaan ja osaat työskennellä sekä tiimissä, että itsenäisesti.
 • Asiakkaan puolella parinasi voi olla tekninen konkari, ICT-johtaja tai enemmän liiketoiminnan kehittämiseen perehtynyt henkilö. Sinun pitää pystyä kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa sujuvasti heidän omalla kielellään ja huolehtimaan siitä, että asiakkaan aito tarve tulee ymmärretyksi.
 • Toivomme, että sinulla on kokemusta vaativien ja monimutkaisten järjestelmäkokonaisuuksien projektoinneista. Jos kuitenkin olet vasta nouseva tähti vaatimattomammalla kokemuksella, mutta tunnistat itsestäsi selkeästi tällaisen kyvykkyyden, olemme valmiita kuuntelemaan!
 • Olet vähintään tutustunut Jira-projektinhallintatyökaluun (tai vastaavaan) ja Agile/lean-metodeihin. Perusteet Web-kehityksen käytännöistä ja ymmärrys hakukoneoptimoinnin perusteista ovat hallussasi.
 • Haluat ja pystyt matkustamaan valtakunnallisesti asiakasprojektien niin vaatiessa. Arvostamme jos sinulla on kokemusta verkkokaupoista, mutta erityisen tärkeää on, että olet kiinnostunut verkkokaupan maailmasta ja sen kehityksestä! Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitoa.

Mitä muuta PiiMega tarjoaa

 • Meillä menee hyvin! Kasvu ja kannattavuus antavat hyvän pohjan tehdä asioita fiksusti ja tulevaa suunnitellen
 • Meillä panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja toiveita kuunnellaan. Tällä hetkellä etujamme muun muassa:
  • uudet modernit toimitilat ja työvälineet
  • kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • reilu vuosittainen liikunta- ja kulttuurietu
  • hyvä työterveyshuolto
  • mahdollisuus liikuntaan työajalla
  • kahvipöydän antimia esimerkiksi tuoreet hedelmät ja myös makeita herkkuja
  • joustavat työajat

Dynaaminen yrityksemme tarjoaa tässä tehtävässä kilpailukykyisen kiinteän kuukausiansion.

Tunnistitko itsesi kuvauksesta?

Hakemuksen palkkatoiveineen voit toimittaa nettivisujemme työnhakulomakkeen kautta 22.2.2019 mennessä https://www.piimega.fi/jobapplication/page/apply. Lisätietoja tehtävästä antaa verkkokaupparatkaisujen liiketoimintajohtaja Johanna Varanka 0407522954, johanna.varanka@piimega.fi. Parhaiten tavoitettavissa 4.2.19 klo 14:30-16.

PiiMega Oy on Oululainen ohjelmoinnin moniosaaja, joka on jo yli 20 - vuoden ajan ollut mukana luomassa menestystarinoita yhdessä asiakasyritystemme kanssa ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellakin. Teemme asiakkaan tarpeisiin vastaavia räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, kehitämme omia ohjelmistotuotteitamme sekä rakennamme verkkokaupparatkaisuja Magento verkkokauppa-alustalla.

Toimimme ketterästi lähellä asiakasta ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa. Oli kyse sitten palveluista, teknologioista tai uusista ratkaisuista, olemme mukana kehityksessä. Yhtiömme alati kasvavassa ja monipuolisessa joukossa työskenteleekin jo yli 85 IT-alan huippuammattilaista!Ota yhteyttä