Avoin työpaikka: Projektipäällikkö

Projektipäällikkö verkkokaupparatkaisuihin (PiiMega)

Projektipäällikkö johtaa arkeamme asiakkaidemme ja tiimiemme keskellä. Tehtävässä menestyminen vaatii järjestelmällisyyttä ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävään on tarjolla hyvä organisaation tuki.

Etsimme osaavaa projektipäällikköä liittymään kasvavaan joukkoomme luomaan kanssamme kauniita ja käytettäviä digitaalisia palveluita. Tehtävä täytetään PiiMegalle, PiiMega on osa Pinja Groupia.

Ymmärrät ohjelmistosuunnittelun realiteetit ja sinulla on kokemusta ohjelmistotuotannon eri rooleista tai työvaiheista. Tunnet tämän päivän työkalut ja parhaat menetelmät. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot tiimityöskentelyyn sekä asiakasviestintään ja osaat jäsentää asiakkaan kanssa määrittelemäsi ominaisuudet sujuvasti ohjelmistokehitystiimin vaatimuksiksi. Työotteesi on itsenäinen ja pidät langat tiukasti käsissäsi. Näet pienet yksityiskohdat kadottamatta kuitenkaan kokonaiskuvaa. Olet taitava fasilitoimaan asioita ja ymmärrät delegoinnin ja mikromanageerauksen eron. Kokemus verkkokauppojen ja toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä ja johtamisesta on vahvuus tehtävään hakiessa!

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä oman alasi ammattilaisena työyhteisössämme. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja olemme aina ylpeitä yhteisistä saavutuksistamme. Elämme voimakasta kasvun aikaa ja panostamme voimakkaasti henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Projektin- ja palvelunhallinnan toimintatapoja olemme aktiivisesti kehittäneet jo pitkään ja näihin tehtäviin on tarjolla erinomainen organisaation tuki ja valmiit toimintamallit.

Työkaluja ja teemoja joista on ehdottomasti hyötyä tehtävän kannalta:

  • Kokemus ketterästä projektinhallinnasta, josta osoituksena esimerkiksi Certified Scrum Master, Certified Scrum Product Owner -sertifioinnit
  • Magento2 -verkkokauppa-alustan osaaminen
  • Hyvät viestintätaidot, niin kirjallinen kuin suullinen. Osaat suhtautua viileästi yllättäviinkin tilanteisiin.
  • Ymmärrystä laadukkaan ohjelmistotuotannon periaatteista, kenties työkokemuksen kautta
  • Projektin- ja palvelunhallinnan viitekehykset, esimerkiksi ITIL, PRINCE2, SAFE
  • Projektipäällikön työ on vastuullinen positio asiakkaidemme sekä omien tiimiemme polttopisteessä. Projektipäällikkömme vastaavat tiimiemme työskentelystä niin laadun, sisällön kuin taloudenkin näkökulmista.

Tarjoamme tehtävän vastuun mukaisen palkkauksen sekä laajat henkilöstöetumme, mm. liikunta- ja kulttuuriedun, laajan työterveyden sekä hyvät vakuutukset. Panostamme voimakkaasti myös osaamisemme kehittämiseen ja kouluttautuminen ja työajan käyttö uuden opiskeluun on keskeinen osa kulttuuriamme.

Projektipäällikön tehtävässä menestyminen Pinjalla on vahva ponnahduslauta myöhemmin vielä vastuullisempiin tehtäviin. Usea nykyinen konsernimme johtotehtävä on täytetty entisillä projekti- ja palvelupäälliköillämme.

Hae paikkaa 30.11.20 mennessä!

Lähetä hakemuksesi: https://career.pinja.com/jobs/991246-projektipaallikko-verkkokaupparatkaisuihin-piimega


Edit 1.12.2020 Hakuaika päättynytOta yhteyttä