Avoin työpaikka: Myyntipäällikkö verkkokauppatiimiin

Haemme Verkkokauppa-tiimiimme myyntipäällikköä Kempeleen toimistolle (Hakuaika päättynyt 13.3.2020)


Haluatko mukaan paraatipaikalle verkkokaupan ja kaupanalan maailmaan? Tehtävässä pääset näyttämään taitosi toimimalla ratkaisevassa roolissa tulevien ja olemassa olevien asiakkuuksiemme parissa! 


PiiMegan verkkokauppatiimin missio on olla pitkäaikainen kumppani asiakkaan liiketoiminnan kehityksessä tarjoamalla osaamistamme kaupankäynnin alati muuttuvassa digiympäristössä:

 • Rakennamme asiakkaillemme uusilla teknologioilla monipuolisia digitaalisen kaupankäynnin omnichannel-ratkaisuja

 • Teemme uusia, käyttöä helpottavia toiminnallisuuksia olemassa oleviin verkkokauppoihin

 • Kehitämme omaa ohjelmistotuotettamme, kaupan alan toiminnanohjausjärjestelmää, tukemaan asiakkaidemme kasvua ja liiketoimintaprosessien kehitystä


Tehtävä ja tiimi

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän alalla, jossa muutos on ainoa varma asia. Myyntipäällikkönä pääasiallinen tehtäväsi on vastata verkkokauppa-tiimiimme  ratkaisujen myynnistä. Tuotepalettimme koostuu pääosin Magento 2 -verkkokaupoista, Akeneo PIM -tuotetiedon hallinnasta ja PiiMega® Total Commerce ERP - toiminnanohjausjärjestelmästä. Alan luonteen huomioiden asiakkaidemme järjestelmäkokonaisuus harvoin jää tähän, joten kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja soveltaa aiempaa tietoa on tehtävässä onnistumisen kannalta kriittisen tärkeää! . 

Kiteytettynä, myyntipäällikkönä roolisi on löytää oikeat asiakkaat, ymmärtää asiakkaan tarve ja siirtää tämä ymmärrys ja tieto myyntiprosessin päätyttyä projekti-tiimille. Myynti ei ole meillä irrallinen osa organisaatiota, vaan tiukasti nivoutunut palanen onnistumisen palapelissä!

Liidaat itse myyntityön systemaattista etenemistä ja olet aktiivinen niin asiakkaiden, kuin oman organisaation suuntaan. Asiakkaan puolella parinasi voi olla tekninen konkari, ICT-johtaja tai kaupallisempi henkilö. Sinun pitää pystyä kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa sujuvasti heidän omalla kielellään ja huolehtimaan siitä, että asiakkaan aito tarve tulee ymmärretyksi. Myyntitiimiimme kuuluu myyntipäällikön lisäksi liiketoimintajohtaja ja teknisenä johtajana toimiva kokenut asiantuntijamme, joten tiimissämme on hyvin tilaa myös junior-positiossa toimimiseen. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, mutta halu kehittyä ja kehittää on tärkeä ominaisuutesi. Tällä pienellä, mutta tehokkaalla myyntiporukalla teemme yhteistyötä toistemme osaamiseen luottaen, tiiviisti ja toisiamme tukien. Tiimissä tekeminen vaatii kaikkien panosta, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda omia ideoistasi käytäntöihimme. 

Olet päävastuussa asiakaskommunikaatiosta myyntiprosessin aikana. Kun asiakas- ja projektivastuu siirtyy asiakkuuspäälliköillemme, tuottamallasi dokumentaatiolla on kriittinen rooli tiedon siirtämisessä ja projektin onnistumisessa. Yhdessä liiketoiminnan johdon kanssa vastaat osaltasi palveluidemme markkinoinnista, hinnoitelusta ja myyntimateriaaleista. Vastuullasi on myös se, että myynnille yhteisesti asetetut tavoitteet saavutetaan. 

Työkavereiksesi saat pääosin devaajista koostuvan noin 30 hengen verkkokauppatiimimme, jossa huumori kukkii ja kaveria autetaan. Työskentelet mielenkiintoisissa projekteissa tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon, asiantuntijoidemme ja asiakkuuspäälliköiden kanssa jakaen ajatuksia, kokemuksia ja kehitysideoita. Tukitiimiisi kuuluvat lisäksi järjestelmäpuolen osaajat, graafinen suunnittelu sekä tarvittaessa yrityksemme muut asiantuntijat. Esimiehesi on verkkokaupparatkaisujen liiketoimintajohtaja. 

Töitä meillä tehdään tosissaan, mutta rennolla meiningillä. PiiMegalla tähdätään pitkiin asiakassuhteisiin ja työskentelemmekin joka päivä seuraavien arvojen mukaisesti:

Pidämme yhtä 

 • “Sinun ongelmasi on minun ongelmani” eli täydennämme, autamme  ja kunnioitamme toisiamme

Teemme työmme hyvin

 • Pyrimme tekemään asiat yhdessä tiimissä asiakkaan kanssa; joustavasti, ketterästi ja laatuun pyrkien

Olemme rehellisiä ja avoimia

 • Koskee sekä asiakkaita että meitä työyhteisönä. Luotetaan toisiimme ja lunastetaan lupaukset


Sinun vahvuutesi

Yrityksemme ja asiakkaidemme vauhdikas kasvu edellyttää sinulta kykyä hahmottaa laajoja ja jatkuvasti muuttuvia kokonaisuuksia ja nähdä mahdollisuuksia haasteiden sijaan. 

Toivomme, että omaat soveltuvan koulutuksen (tekninen/kaupallinen), ja aktiivisen otteesi lisäksi täytät seuraavat kriteerit:

 • Haluat tehdä töitä asiakkaiden kanssa! Persoonana olet oppimiskykyinen ja -haluinen, sosiaalisesti lahjakas sekä luottamusta herättävä. Olet innostunut kaupanalan digitalisoinnista ja kehityksestä ja sinulla on palava halu pysyä ajan hermoilla siitä, mitä kentällä kulloinkin tapahtuu! 

 • Sinulla on kokemusta B2B-myynnistä. Jos kuitenkin olet vasta nouseva tähti vaatimattomammalla kokemuksella, mutta tunnistat itsestäsi selkeästi tällaisen kyvykkyyden,  olemme valmiita kuuntelemaan!

 • Sinulla on hyvät organisointitaidot ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti. Et pelkää pientä kiirettä, saatat jopa toimia tehokkaammin paineen alla. Olet siis hyvä sekä suunnittelemaan että reagoimaan ja osaat työskennellä  sekä tiimissä, että itsenäisesti.

 • Järjestelmäkokonaisuuksiemme monimutkaisuus asettaa vaatimuksen sille, että olet kiinnostunut myös tekniikasta järjestelmien takana. Koodari sinun ei missään nimessä tarvitse olla, mutta asian pitää tuntua mielenkiintoiselta, ei pakkopullalta.  Etsit tietoa oma-aloitteisesti ja hyödynnät aktiivisesti myös muiden osaamista.

 • Työhömme liittyy paljon uuden konseptointia, joten kykenet tuottamaan sisältöjä sekä markkinoinnin että myynnin tueksi laadukkaasti ja itsenäisesti

  • Tunnet yleisimmät tekstinkäsittelyohjelmat ja esitys-ohjelmistot (esim. Powerpoint) ja osaat käyttää niitä hyvin

  • Pystyt tuottamaan tekstiä aiheesta asiantuntijoiden tuella: saat sisällön esimerkiksi ranskalaisina viivoina, mutta kykenet muodostamaan siitä selkokielisiä, lukijaa palvelevia tekstejä/esityksiä

 • Toimimme tiiviisti tiimissä, joten pystyt ja haluat omaksua erilaisia tehtäviä ketterästi tarpeen mukaan ja auttamaan siinä, mitä kulloinkin eniten tarvitaan

 • Haluat ja pystyt matkustamaan valtakunnallisesti myyntityötä tehdessäsi. 

 • Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitoa.

 • Arvostamme jos sinulla on kokemusta verkkokaupoista, mutta erityisen tärkeää on, että olet kiinnostunut verkkokaupan maailmasta ja sen kehityksestä!


Mitä muuta PiiMega tarjoaa


-  Meillä menee hyvin! Kasvu ja kannattavuus antavat hyvän pohjan tehdä asioita fiksusti ja   tulevaa suunnitellen

-  Meillä panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja toiveita kuunnellaan. Tällä hetkellä etujamme muun muassa: 

- uudet modernit toimitilat ja työvälineet

- kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus

- reilu vuosittainen liikunta- ja kulttuurietu 

- hyvä työterveyshuolto

- mahdollisuus liikuntaan työajalla

- kahvipöydän antimia esimerkiksi tuoreet hedelmät ja myös makeita herkkuja

- joustavat työajat


Dynaaminen yrityksemme tarjoaa tässä tehtävässä kilpailukykyisen kiinteän kuukausiansion.


Tunnistitko itsesi kuvauksesta?

Hakemuksen palkkatoiveineen voit toimittaa nettivisujemme työnhakulomakkeen kautta 13.3.2020 mennessä https://www.piimega.fi/jobapplication/page/apply

edit 14.3.2020: Hakuaika päättynyt


Ota yhteyttä