Avoin työpaikka: Myyntipäällikkö

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme uuteen tehtävään avainhenkilöä vastaamaan metsä- ja sahateollisuuden järjestelmien myyntityöstä valtakunnallisesti.

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ – toiminnanohjausjärjestelmät

 

Voit olla nuori urasi alussa oleva tai jo hieman näyttöjä antanut myynnin ja markkinoinnin osaaja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa todelliseksi tuote- ja projektimyynnin ammattilaiseksi.

 

Odotamme, että omaat korkeakoulutasoisen kaupallisen koulutuksen ja ymmärrät liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Olet toiminut asiakaspalvelu tai myyntitehtävissä ja uskot, että sinulla on potentiaalia ottaa vastaan isommatkin saappaat. Emme vaadi sinulta toiminnanohjausjärjestelmien tai metsä- ja sahateollisuuden aikaisempaa tuntemusta.

 

Perehdytämme sinut tuotteisiimme ja prosesseihimme kattavan perehdytysohjelman avulla. Esimiehesi, puu- ja metsäjärjestelmien liiketoimintajohtaja, tulee toimimaan henkilökohtaisena mentorinasi perehdytysjaksosi ajan ja työparinasi perehdytyksesi jälkeen.

 

Tuot yritykseemme lisää korkeatasoista kaupallista osaamista ja olet tärkeä lenkki asiakaspalveluketjussamme. Olet oman tiimisi ensimmäinen puhtaasti myyntiin keskittyvä henkilö ja meillä on tekemisesi suhteen korkeat odotukset.

 

Edellytämme, että korkeakoulutasoisen koulutuksen ja aktiivisen otteesi lisäksi täytät seuraavat ominaisuudet. Sinulla on kiitettävä englannin kielen taito, saksan ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi. Haluat ja pystyt matkustamaan valtakunnallisesti asiakasprojektien niin vaatiessa. Persoonana olet oppimiskykyinen ja haluinen, sosiaalisesti lahjakas ja asiakkaissa luottamusta herättävä. Arvostamme jos sinulla on tehtävää tukevaa kokemusta, mutta erityisen tärkeää on, että olet valmis kehittymään ja kehittämään. Korostan, että emme etsi teknistä osaajaa vaan kaupallisen puolen taitajaa.

 

Tehtävänäsi on, perehdytysjakson jälkeen, toteuttaa laadittua myyntistrategiaa uusille ja nimetyille vanhoille asiakkaille Suomessa ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös kansainvälisesti. Aktiivinen myyntityösi alkaa heti kun omaat riittävän tuotetuntemuksen ja ymmärrät prosessimme riittävällä tasolla. Yhdessä esimiehesi kanssa teet myös aktiivista kehitystyötä tuoteryhmäsi kaikilla osa-alueilla, asiakkaita aktiivisesti kuunnellen.

 

Työsi on erittäin itsenäistä, mutta et ole yksin. Esimiehesi lisäksi teet tiivistä yhteistyötä myymiesi projektien toteuttavan teknisen organisaation, erityisesti projektipäällikön, kanssa.

 

Tarjoamme kasvuyrityksen laaja-alaiset mahdollisuudet, osaavan tiimin tuen sekä modernit
työkalut. Dynaaminen yrityksemme tarjoaa tässä tehtävässä kilpailukykyisen kiinteän kuukausiansion sekä toiminnallista onnistumista mittaavan tulospalkkiojärjestelmän.

 

Kiinnostuitko? Mahdollisiin lisäkysymyksiisi vastaa yrityksemme hyvin tunteva Arespartnersin konsultti Kari Kuosmanen, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet to 7.12. ja ma 18.12. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi to 28.12.2017 mennessä arespartnersille. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!Ota yhteyttä