Avoin työpaikka: Myyntijohtaja

PiiMega on Oululainen ohjelmoinnin moniosaaja, joka on jo lähes 20 - vuoden ajan ollut mukana luomassa menestystarinoita yhdessä asiakasyritystemme kanssa ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellakin. Teemme asiakkaan tarpeisiin vastaavia räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, kehitämme omia ohjelmistotuotteitamme sekä rakennamme verkkokaupparatkaisuja Magento verkkokauppa-alustalla.
 
Toimimme ketterästi lähellä asiakasta ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa. Oli kyse sitten palveluista, teknologioista tai uusista ratkaisuista, olemme mukana kehityksessä. Yhtiömme alati kasvavassa ja monipuolisessa joukossa työskenteleekin jo yli 65 IT-alan huippuammattilaista!
Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme uuteen tehtävään avainhenkilöä vastaamaan verkkokaupparatkaisujemme myynnistä valtakunnallisesti. Toimipaikkasi voi olla Oulu tai pääkaupunkiseutu.

 

MYYNTIJOHTAJA – verkkokaupparatkaisut

 
- Ymmärrätkö kokemuksesi pohjalta erilaisia liiketoimintoja? 
- Oletko henkilönä konsulttityyppinen asiantuntija, joka kykenee hankkimaan asiakkaan luottamuksen?
- Omaatko myynnillisen taustan ja näyttöjä hyvin hoidetuista asiakassuhteista sekä tuloksen tekemisestä?
- Sinulla ei tarvitse olla teknistä taustaa tai aikaisempaa kokemusta verkkokauppaliiketoiminnasta, mutta tietenkin arvostamme jos sellaista löytyy! 
 
 
Olet todennäköisesti urallasi työskennellyt erilaisten liiketoimintojen ja asiakkaiden parissa. Et ole myynyt tuotteita, vaan ratkaisuja ja tiedät miten projekteja pitää johtaa.
 
 
Voit olla vahvoja näyttöjä hankkinut myynnin ammattilainen, tai tehtävään sopivaa myynnin kokemusta hankkinut osaaja, joka haluaa siirtyä vastuullisempaan rooliin urallaan.
 
 
Emme etsi ”johtajaa”, vaan myyntijohtajaa, joka omalla toiminnallaan vie asiakastyöskentelyämme ja myyntiämme eteenpäin. Roolisi voi kasvaa yrityksemme kasvun myötä.
 
 
Edellytämme, että hyvän pohjakoulutuksen, myyntinäyttöjen ja aktiivisen otteesi lisäksi täytät seuraavat kohdat. Sinulla on hyvä englannin kielen taito. Haluat ja pystyt matkustamaan valtakunnallisesti asiakasprojektien niin vaatiessa. Persoonana olet oppimiskykyinen ja -haluinen, sosiaalisesti lahjakas ja asiakkaissa luottamusta herättävä. Arvostamme jos sinulla on kokemusta verkkokaupoista, mutta erityisen tärkeää on, että olet kiinnostunut digitalisaation mukanaan tuomista mahdollisuuksista ja siitä miten voimme hyödyntää niitä asiakkaidemme liiketoiminnan tukena. Korostan, että emme etsi teknistä osaajaa vaan kaupallisen puolen taitajaa.
 
 
Tuot yritykseemme lisää korkeatasoista kaupallista osaamista ja valtavasti energiaa. Olet tiimisi ainoa puhtaasti myyntiin keskittyvä henkilö ja meillä on tekemisesi suhteen korkeat odotukset. 
 
 
Tehtävänäsi on, perehdytysjakson jälkeen, aktiivisesti tehdä uusasiakashankintaa myyntistrategiamme mukaan valituille kohderyhmille valtakunnallisesti, sekä ylläpitää ja kehittää olemassa olevia asiakassuhteitamme. Aktiivinen myyntityösi alkaa heti kun omaat riittävän tuotetuntemuksen ja ymmärrät prosessimme riittävällä tasolla. Yhdessä tiimin kanssa teet aktiivista kehitystyötä tuoteryhmäsi kaikilla osa-alueilla, asiakkaita aktiivisesti kuunnellen ja toimialan kehitystä seuraten. Sinulla ei ainakaan alkuvaiheessa ole johdettavanasi suoria alaisia.
 
 
Työsi on erittäin itsenäistä, mutta et ole yksin. Esimiehesi (liiketoimintajohtaja – verkkokauppa) lisäksi teet tiivistä yhteistyötä myymiesi projektien toteuttavan teknisen organisaation, erityisesti asiakkuuspäälliköiden kanssa. Tavoitteena on, että projektin käynnistyessä asiakasvastuu siirtyy sinulta asiakkuuspäällikölle. Kaikki tekniset osaajamme työskentelevät tällä hetkellä Oulussa.
 
 
Perehdytämme sinut tuotteisiimme ja prosesseihimme kattavan perehdytysohjelman avulla. Koko verkkokauppatiimimme tulee tukemaan sinua perehdytyksessä ja heiltä saat tukea työhösi myös perehdytyksesi jälkeen.
 
 
Tarjoamme kasvuyrityksen laaja-alaiset mahdollisuudet, osaavan tiimin tuen sekä modernit
työkalut. Dynaaminen yrityksemme tarjoaa tässä tehtävässä kilpailukykyisen kiinteän kuukausiansion sekä myynnillistä onnistumista mittaavan tulospalkkiojärjestelmän. 
 
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 19.2. ja ma 26.2. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ke 28.2.2018 mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta.
Toivottavasti kuulemme sinusta pian!


Ota yhteyttä