Avoin työpaikka: Johdon/hallinnon assistentti

Haemme hallinnon/johdon assistenttiä Oulun toimistollemme äitiysloman sijaiseksi

Hakuaika päättynyt, kiitos hakemuksista! 

Tehtävät ja yhteisö

Tehtävänäsi on toimia hallinnon tehtävien koordinoijana ja toteuttajana. Työtehtäväsi vaihtelevat kirjanpidon ja palkanlaskennan avustavista töistä laskutukseen sekä muihin hallintoa avustaviin toimiin. Lisäksi päivääsi piristävät kokous- ja matkajärjestelyt, HR:ää ja markkinointia avustavat toimet sekä yleiset toimistotehtävät. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu niin ulospäin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin kuin myös yrityksen sisällä. Olet linkki, joka yhdistää eri liiketoiminta-alueet ja auttaa uusia työntekijöitä löytämään vastaukset kysymyksiin, joko neuvomalla itse tai ohjaamalla oikean henkilön luokse.

Hallinnon assistentin työ on välistä kiireistä ja tilanteet syntyvät ja muuttuvat nopeasti. Paineensietokyky ja monen asian yhtäaikainen hallinta ovat arkipäivää ja toivommekin, että olet parhaimmillasi kiireisissä hetkissä ja kykenet reagoimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Meille tärkeää on myös sitoutuminen tulokselliseen ja tunnolliseen työskentelyyn sekä oma-alotteisuus ja käytännössä osoitettu ongelmanratkaisutaito. Määrätietoinen ote tehtävien hoitamisessa on ominaisuus, joka kuvaa PiiMegan työyhteisöä.

PiiMegalla olemme avoin yhteisö, jossa haastavia tilanteita ratkotaan yhdessä. Lähimmät työparisi ovat toimitusjohtaja, liiketoimintajohtajat sekä tuotteiden asiakkuus- ja tuotepäälliköt. Työtehtävät tarkentuvat kokemuksen myötä.

Arvostamme toiminnassamme pitkiä asiakassuhteita ja pyrimme olemaan kumppani, joka tukee asiakkaan liiketoiminnan kehitystä. Odotamme, että myös sinä arvostat samantyyppisiä asioita ja tapaa toimia.

Kokemus ja osaaminen

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antavat tradenomin koulutus sekä kokemus taloushallinnon tai yleishallinnon työtehtävistä. Arvostamme erityisesti yrityksen taloushallinnon periaatteiden ymmärrystä ja priorisointikykyä.

Seuraavien asioiden kokemusta tarvitset päivittäisessä työssä. Odotamme, että sinulla on ymmärrys:

  • Talous- ja palkkahallinnon perusteista
  • Matkajärjestelyistä
  • Yleishallinnon työtehtävistä
  • Tietotekniikan palvelualan työehtosopimuksesta ja sen tulkinnasta

Lisäksi toivomme, että vahvuuksiasi ovat:

  • Joustavuus ja paineensietokyky
  • Hyvät tietotekniset valmiudet
  • Järjestelmällinen ja oppimishaluinen asenne
  • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Sinulla on aito halu palvella asiakkaita ja työkavereita ja näet työtehtäväsi kokonaisuutena, jossa yhteistyön tulee olla saumatonta ja avointa. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Voimme tarjota

Kasvuyrityksen laaja-alaiset kehittymismahdollisuudet, osaavan firmin tuen sekä modernit
työkalut. Lisäksi liikunta- ja kulttuurietu, firman yhteistä aktiviteettia sekä kattava työterveyshuolto vapaa-ajan vakuutuksineen kuuluu pakettiin. Dynaaminen yrityksemme tarjoaa tässä tehtävässä kilpailukykyisen kiinteän kuukausiansion.

Helmikuussa 2019 muutamme uusiin rakenteilla oleviin toimitiloihin Kempeleen Vihikariin.

Tunnistitko itsesi kuvauksesta?

Hakemuksen palkkatoiveineen voit toimittaa sähköpostitse otsikolla “”hallinnon/johdon assistentti”” osoitteeseen rekry@piimega.fi tai nettisivujemme työnhakulomakkeen kautta 10.2.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä.

PiiMega Oy on Oululainen ohjelmoinnin moniosaaja, joka on jo yli 20 - vuoden ajan ollut mukana luomassa menestystarinoita yhdessä asiakasyritystemme kanssa ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellakin. Teemme asiakkaan tarpeisiin vastaavia räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, kehitämme omia ohjelmistotuotteitamme sekä rakennamme verkkokaupparatkaisuja Magento verkkokauppa-alustalla.

Toimimme ketterästi lähellä asiakasta ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa. Oli kyse sitten palveluista, teknologioista tai uusista ratkaisuista, olemme mukana kehityksessä. Yhtiömme alati kasvavassa ja monipuolisessa joukossa työskenteleekin jo lähes 85 IT-alan huippuammattilaista!Ota yhteyttä