PiiMega Oy etsii järjestelmätukihenkilöä


Hei! Osaatko venäjää ja suomen kielikin taipuu? Hae meille töihin!

Nopeasti kasvava ja vakavarainen Pinja-konserniin kuuluva PiiMega Oy hakee nyt joukkoonsa venäjänkielentaitoista järjestelmätukihenkilöä PiiMegan metsä- ja sahajärjestelmien käyttäjätukeen.

Työhön kuuluu asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse. Työ koostuu käyttäjätuesta, asiakkaidemme lähettämien tukipyyntöjen käsittelystä ja ratkaisusta tuotteidemme osalta. Työssä viestinnälliset taidot ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä. Suomen ja venäjän kielitaito on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Käyttäjätuen lisäksi tuoteosaamisen ja taitojesi kasvaessa toimenkuvaan kuuluvat myös järjestelmien ylläpito, testaaminen, suorituskyvyn ja laadun valvonta sekä käyttöönotot ja koulutukset asiakasyrityksille. Koulutamme sinut tehtävään. Hyvät IT-taidot ja kiinnostus tietotekniikkaa sekä ohjelmistoja kohtaan ovat tärkeitä, toivomme sinulla olevan kiinnostusta alaa kohtaan.

Saha- ja metsäalan osaaminen katsotaan valinnassa myös eduksi. Mikäli ala on sinulle vielä vieras, se ei haittaa – sisäisenkoulutuksemme ansiosta ja pääset sisälle toimialaosaamiseen ja tuotteisiimme! Kannattaa hakea vaikka sinulla ei vielä olisikaan saha- ja metsäalan osaamista

Odotamme

 • Venäjän- ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Kiinnostusta tietojärjestelmiä kohtaan ja hyviä IT-taitoja
 • Hyviä viestintä- ja asiakaspalvelutaitoja
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä viedä asiat loppuun
 • Reipasta, positiivista ja asioihin tarttuvaa asennetta
 • Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
 • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä hallinnoida useita asioita yhtä aikaa Halua oppia ja kehittyä
 • Eduksi katsotaan

Tietämys sahateollisuudesta, metsätaloudesta ja/tai puunhankinnasta

 • Soveltuva alempi/ylempi korkeakoulututkinto
 • Englannin kielen taito

Tulevaisuudennäkyminä organisaatiomme tarjoaa myös mahdollisuuden toimia tiiviimmin asiakasprojektipäällikkönä osaamisen kehittymisen kautta.

Olemme johtava metsäjärjestelmien toimittaja Suomessa ja meillä on nopeasti kasvavaa vientiliiketoimintaa. Yhtiössämme työskentelee jo yli 100 IT-alan ammattilaista.

Haluatko mukaan kasvavaan joukkoon ja tarttua kiinni kehityksen kelkkaan? Hae nyt!

Tarjoamme rennon ja mieluisan työyhteisön, jossa omille mielipiteille on tilaa. Yhteisössä yksilöllä on mahdollista kehittyä ja tekemisen taustalla on ryhmän tuki.

Satsaamme työhyvinvointiin ja asiantuntijana kehittymiseen: Saat käyttöösi monipuoliset liikunta- ja kulttuuriedut, laajan työterveyspalvelun ja kattavat vakuutukset. Kahvipöydässämme tarjolla on myös tuoreita hedelmiä kahvin ja keksin lisäksi. Toimitilamme sekä käytettävät työkalut ovat uudet ja monipuoliset.

Mukanamme pääset virkistäytymään erilaisiin liikunnallisiin ja hyvinvointia tukeviin tapahtumiin. Tutustut työkavereihisi mm. saunailloissa ja yhteisten pelien merkeissä!

Teemme haastatteluja ja valintoja heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 26.2.2021.

Hae paikkaa: https://career.pinja.com/jobs/1077439-jarjestelmatukihenkilo

Lisätietoja antaa Team Leader Ilmari Mäkeläinen ilmari.makelainen@piimega.fi 040 194 8200.Ota yhteyttä