Avoin työpaikka: Järjestelmätukihenkilö

PiiMega Oy etsii järjestelmätukihenkilöä


Nopeasti kasvava ja vakavarainen Pinja-konserniin kuuluva PiiMega Oy hakee nyt joukkoonsa uutta IT-alan osaajaa. Olemme johtava metsäjärjestelmien toimittaja Suomessa ja meillä on nopeasti kasvavaa vientiliiketoimintaa. Yhtiössämme työskentelee noin 100 IT-alan huippuammattilaista useista eri kansallisuuksista.

Haluatko mukaan kasvavaan joukkoon ja tarttua kiinni kehityksen kelkkaan? Hae meille! Tarjoamme rennon ja mieluisan työyhteisön, jossa omille mielipiteille on tilaa. Yhteisössä yksilöllä on mahdollista kehittyä ja tekemisen taustalla on ryhmän tuki.

Yrityksellemme on tärkeää henkilöstön hyvinvointi. Henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää hyviä liikuntaetuja ja myös kahvipöydästä löytyy muutakin kuin sokeria ja pullaa. Toimitilamme sekä käytettävät työkalut ovat uudet ja monipuoliset.

Nyt haemme henkilöä PiiMegan metsä- ja sahateollisuuden järjestelmien käyttäjätukeen. Järjestelmätuki hoitaa tukipyynnöt suomeksi ja englanniksi, joten kielitaito on oltava sujuvaa ja vaivatonta näillä kielillä.

Järjestelmätukihenkilö on yhteydessä asiakkaisiin sekä puhelimella että sähköpostilla, joten asiakaspalveluhenkisyys, hyvät IT-taidot sekä erinomaiset viestinnälliset taidot ovat avainasemassa. Työkokemuksen tai soveltuvan koulutuksen kautta hankitut tiedot metsätaloudesta, puunhankinnasta tai sahateollisuudesta katsotaan eduksi valinnassa.

Käyttötuen lisäksi toimenkuvaan kuuluvat myös järjestelmien ylläpito, testaaminen, suorituskyvyn ja laadun valvonta sekä käyttöönotot ja koulutukset asiakasyrityksille.

Odotamme

 • Kiinnostusta tietojärjestelmiä kohtaan ja hyviä IT-taitoja
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä viedä asiat loppuun
 • Reipasta, positiivista ja asioihin tarttuvaa asennetta
 • Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
 • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä hallinnoida useita asioita yhtä aikaa
 • Halua oppia ja kehittyä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito, erityisesti venäjä katsotaan eduksi


Eduksi katsotaan

 • Venäjän sujuva suullinen ja kirjallinen taito
 • Soveltuva alempi/ ylempi korkeakoulututkinto
 • Tietämys metsätaloudesta, puunhankinnasta ja/tai sahateollisuudesta


Tulevaisuuden näkyminä organisaatiomme tarjoaa myös mahdollisuuden toimia tiiviimmin asiakasprojektipäällikkönä osaamisen kehittymisen kautta.

Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö on löytynyt. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on kokoaikatyö ja työn suorittamispaikka yhtiön Kempeleen toimipiste. Työskentely alkaa sopimuksen mukaan.

Laita CV ja suomenkielinen hakemuksesi palkkatoiveineen 28.1.20201 mennessä osoitteessa career.pinja.com.

Lisätietoja antaa Team Leader Ilmari Mäkeläinen ilmari.makelainen@piimega.fi 040 194 8200.Ota yhteyttä