Avoin työpaikka: Järjestelmätukihenkilö

PiiMega Oy etsii järjestelmätukihenkilöä (EDIT: Hakuaika päättynyt 28.1.2019)

Nopeasti kasvava ja vakavarainen PiiMega Oy hakee nyt joukkoonsa lisää metsäalan osaajia. Olemme johtava metsäjärjestelmien toimittaja Suomessa ja meillä on myös toimituksia ulkomaille. Yhtiössämme työskentelee jo lähes 85 IT-alan huippuammattilaista.

Haluatko mukaan kasvavaan joukkoon ja tarttua kiinni kehityksen kelkkaan? Hae meille! Tarjoamme rennon ja mieluisan työyhteisön, jossa omille mielipiteille on tilaa. Yhteisössä yksilöllä on mahdollista kehittyä ja tekemisen taustalla on ryhmän tuki.

Yrityksellemme on tärkeää henkilöstön hyvinvointi. Henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää hyviä liikuntaetuja ja myös kahvipöydästä löytyy muutakin kuin sokeria ja pullaa. Toimitilamme sekä käytettävät työkalut ovat uudet ja monipuoliset.

Nyt haemme henkilöä PiiMegan metsä- ja sahateollisuuden järjestelmien käyttäjätukeen. Järjestelmätuki hoitaa tukipyynnöt myös suomeksi ja englanniksi, joten kielitaito on oltava sujuvaa ja vaivatonta näillä kielillä. Järjestelmätukihenkilö on yhteydessä asiakkaisiin sekä puhelimella että sähköpostilla, joten asiakaspalveluhenkisyys, hyvät IT-taidot sekä erinomaiset viestinnälliset taidot ovat avainasemassa. Työkokemuksen tai soveltuvan koulutuksen kautta hankitut tiedot metsätaloudesta, puunhankinnasta tai sahateollisuudesta katsotaan eduksi valinnassa.

Käyttötuen lisäksi toimenkuvaan kuuluvat myös järjestelmien ylläpito, testaaminen, suorituskyvyn ja laadun valvonta sekä käyttöönotot ja koulutukset asiakasyrityksille.

Odotamme

  • Kiinnostusta tietojärjestelmiä kohtaan ja hyviä IT-taitoja
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä viedä asiat loppuun
  • Reipasta, positiivista ja asioihin tarttuvaa asennetta
  • Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
  • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kykyä hallinnoida useita asioita yhtä aikaa
  • Halua oppia ja kehittyä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito, erityisesti venäjä ja ruotsi katsotaan eduksi

Eduksi katsotaan

  • Soveltuva alempi/ ylempi korkeakoulututkinto
  • tietämys metsätaloudesta, puunhankinnasta ja/tai sahateollisuudesta

Tulevaisuuden näkyminä organisaatiomme tarjoaa myös mahdollisuuden toimia tiiviimmin asiakasprojektipäällikkönä osaamisen kehittymisen kautta.

Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö on löytynyt. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on kokoaikatyö ja työn suorittamispaikka yhtiön Oulun toimipiste. Työskentely alkaa sopimuksen mukaan.

Laita CV ja suomenkielinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@piimega.fi 28.1.2019 mennessä.Ota yhteyttä