Avoin työpaikka: Järjestelmätukihenkilö

PiiMega Oy etsii järjestelmätukihenkilöitä

HAKUAIKA PÄÄTTYNYT! 

Nopeasti kasvava ja vakavarainen PiiMega Oy hakee nyt joukkoonsa lisää metsäalan osaajia. Olemme johtava metsäjärjestelmien toimittaja Suomessa ja meillä on myös toimituksia ulkomaille. Yhtiössämme työskentelee jo lähes 80 IT-alan huippuammattilaista.

Haluatko mukaan kasvavaan joukkoon ja tarttua kiinni kehityksen kelkkaan? Hae meille! Tarjoamme rennon ja mieluisan työyhteisön, jossa omille mielipiteille on tilaa. Yhteisössä yksilöllä on mahdollista kehittyä ja tekemisen taustalla on ryhmän tuki.

Yrityksellemme on tärkeää henkilöstön hyvinvointi. Henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää hyviä liikuntaetuja ja myös kahvipöydästä löytyy muutakin kuin sokeria ja pullaa. Toimitilamme sekä käytettävät työkalut ovat uudet ja monipuoliset.


Nyt haemme henkilöitä PiiMegan Metsä- ja sahateollisuuden järjestelmien käyttäjätukeen. Järjestelmätuki hoitaa tukipyynnöt myös suomeksi ja englanniksi, joten kielitaito on oltava sujuvaa ja vaivatonta näillä kielillä. Järjestelmätukihenkilöt ovat yhteydessä asiakkaisiin sekä puhelimella että sähköpostilla, joten asiakaspalveluhenkisyys, hyvät IT-taidot sekä erinomaiset viestinnälliset taidot ovat avainasemassa. Erityisesti kokemus sahateollisuudesta katsotaan eduksi tehtävään haettaessa.

Käyttötuen lisäksi toimenkuvaan kuuluvat myös järjestelmien ylläpito, testaaminen, suorituskyvyn ja laadun valvonta sekä käyttöönotot ja koulutukset asiakasyrityksille. Valittavilla henkilöillä tulee olla valmius työskennellä tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.

Odotamme

  • Kiinnostusta tietojärjestelmiä kohtaan ja hyviä IT-taitoja
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä viedä asiat loppuun
  • Reipasta, positiivista ja asioihin tarttuvaa asennetta
  • Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
  • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kykyä hallinnoida useita asioita yhtä aikaa
  • Halua oppia ja kehittyä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito, erityisesti venäjä ja ruotsi katsotaan eduksi

Eduksi katsotaan

  • Soveltuva alempi/ ylempi korkeakoulututkinto
  • kokemus sahateollisuudesta ja/tai puunhankinnasta

Tulevaisuuden näkyminä organisaatiomme tarjoaa myös mahdollisuuden toimia tiiviimmin asiakasprojektipäällikkönä osaamisen kehittymisen kautta.

Hae tehtävään 11.11.2018 mennessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on kokoaikatyö ja työn suorittamispaikka yhtiön Oulun toimipiste. Työskentely alkaa sopimuksen mukaan.


Laita CV ja suomenkielinen hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivujemme työnhakulomakkeen kautta 11.11.2018 mennessä. https://www.piimega.fi/jobapplication/page/apply

Lisätietoja työtehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitise rekry@piimega.fi.

(Mikäli lomakkeessa ilmenee ongelmia, voit lähettää lomakkeen osoitteeseen rekry@piimega.fi)

Edit: 11.11.2018 Hakuaika päättynyt.Ota yhteyttä