Avoin työpaikka: Asiakkuuspäällikkö, sahateollisuus

Millainen työpaikka PiiMega on?

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme menestymään. Osaavat ihmiset sekä laadukkaat ratkaisumme ovat ehdottomat vahvuutemme, joista olemme ylpeitä!
Palkkaamme joukkoomme huippuammattilaisia ja autamme heitä kasvamaan vieläkin paremmiksi omassa roolissaan. Otamme myös ennakkoluulottomasti mukaan uransa alussa olevia, oikean asenteen omaavia osaajia ja tuemme heidän kasvuaan ammattilaiseksi.
Kyky ymmärtää asiakasta sekä vahva tekninen osaaminen tarvitsevat rinnalleen vahvaa projektiosaamista ja tiimityötä parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Jokaisella meillä on tärkeä ja arvostettu rooli parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamisessa. Meillä kaikki ovat tärkeitä.

Oletko?
Kiinnostunut oppimaan sahateollisuuden toimintaa, tai mahdollisesti jo tunnet toimialaa? Oletko työurallasi ollut asiakastyössä ja projekteissa? Osaatko ajatella sekä teknisesti että kaupallisesti? Jos tunnistat itsesi meillä voisi olla paikka sinulle!

Mitä etsimme?
Oikeaa tyyppiä, joka työurallaan on hankkinut tehtävässä vaadittavaa kokemusta. Edellytämme, että sinulla on korkeakoulutasoinen koulutus ja ainakin muutaman vuoden työkokemus. Kokemus projektien parissa työskentelystä, sekä asiakassuhteiden rakentamisesta olisi suotavaa, ellei jopa välttämätöntä. Meillä työsi tulee olemaan projektien ja asiakkuuksien johtamista.

Emme vaadi sahateollisuuden tai jatkojalostuksen aikaisempaa tuntemusta, mutta tietenkin arvostamme sitä. On tärkeää, että olet henkilönä oppimiskykyinen ja haluinen, sosiaalisesti lahjakas ja asiakkaissa luottamusta herättävä. Huomioithan toimialan luonteen, eli kohtaat työssäsi sahateollisuuden ja sen jatkojalostukseen intohimolla suhtautuvia ihmisiä, joille työ on enemmän kuin työtä.

Korostan, että emme etsi puhdasta teknistä osaajaa, joka tuntee toiminnanohjausjärjestelmät. Kyky työskennellä asiakkaiden kanssa kaupallisella tulokulmalla on työn ydintä ja teknisen puolen voimme kouluttaa. On itsestään selvää, että mahdollisuutesi paranevat, jos kaupallisen osaamisen lisäksi olet teknisesti orientoitunut.

Työ edellyttää valmiutta matkustaa valtakunnallisesti asiakasprojektien niin vaatiessa. Optimaalinen kotipaikkasi olisi Oulun talousalueella, mutta olemme kiinnostuneet oikeista ihmisistä valtakunnallisesti. Mikäli asut muualla kuin pääkonttorimme läheisyydessä, pitää sinulla olla valmius viettää aikaasi Oulun seudulla.

Annamme sinulle haastavan tehtävän, mutta toimintamme kasvaa ja mahdollisesti myös sinun työnkuvasi laajenee, mahdollisesti jopa kansainväliseksi. Yhtiömme kieli on englanti, joten sinulla pitää olla sujuva englannin kielen taito, saksan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.


Perehdytämme sinut

Tuotteisiimme ja prosesseihimme kattavan perehdytysohjelman avulla. Esimiehesi, puu- ja metsäjärjestelmien liiketoimintajohtaja sekä vastuualueen myyntipäällikkö, tulevat toimimaan henkilökohtaisina mentoreinasi perehdytysjaksosi ajan ja työpareinasi perehdytyksesi jälkeen.


Tehtävänäsi asiakkuuspäällikkönä on…
Perehdytysjakson jälkeen, vastata saha- ja jatkojalostuksen järjestelmäprojekteista sekä asiakkuuksista valtakunnallisesti. Esimiehesi ja myyntipäällikkö avaavat projektin, jonka jälkeen sinä otat vastuun myydyn projektin läpiviennistä. Teet tiivistä yhteistyöstä projektin myyneen kollegasi kanssa, mutta erityisesti projektin toteuttavan teknisen projektipäällikön kanssa. Kuuntelet asiakasta ja siirrät asiakkaan toiveet sekä tarpeet sellaiselle kielelle, että tekninen tiimimme pystyy sen toteuttamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Projektin toteuttamisen jälkeen asiakassuhteen hoito jää vastuullesi. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa lisää asiakastyytyväisyyttä ja mahdollistaa lisämyynnin asiakkaalle. Et tyydy siihen, että projekti meni hyvin, vaan aktiivisesti tarjoat vastuullasi oleville asiakkaille muita tuotteitamme ja tuotekehitysideoita, jotka auttavat asiakasta tehostamaan toimintaansa ja tekemään parempaa tulosta.
Aktiivinen ja itsenäinen työsi alkaa heti, kun perehdytysjakson jälkeen näemme sinun olevan valmis siihen. Et kuitenkaan ole yksin, sillä koko organisaatiomme on tukenasi. Odotamme, että kokemuksesi karttuessa pystyt myös tuomaan oman panoksesi tuotteidemme kehitystyöhön asiakkailtasi saamasi palautteen muodossa.

Tarjoamme…
Tehtävän, jossa riittää haasteita. Mahdollisuuksia, joista voit vain uneksia, mutta jotka toteutat omalla aktiivisuudellasi, projektinhallintataidoillasi sekä myynti- ja asiakaspalveluosaamisellasi. Tarjoamme kasvuyrityksen laaja-alaiset mahdollisuudet, osaavan tiimin tuen sekä modernit työkalut. Dynaaminen yrityksemme tarjoaa tässä tehtävässä kilpailukykyisen kiinteän kuukausiansion sekä työpanokseesi sidotun lisäpalkkiojärjestelmän.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ti 12.3. ja ma 18.3. klo 10–11. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään ma 25.3. Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!Ota yhteyttä