Avoin työpaikka: Asiakkuuspäällikkö

Haemme Verkkokauppa-tiimiimme (teknistä) asiakkuuspäällikköä Oulun toimistolle

 

Pystytkö vakuuttamaan sekä oman tiimisi, että asiakkaan siitä että homma hoituu? Oletko teknisesti suuntautunut IT-projektijohtamisen ammattilainen ja asiakas-osaaja, joka ei pientä kiirettä säikähdä? Tehtävässä pääset näyttämään taitosi toimimalla tulkkina asiakkaamme liiketoiminnan tarpeiden ja teknisen tiimimme välillä.

 

Tehtävä ja tiimi

 

Tehtävänäsi on vetää asiakkaillemme toimitettavia verkkokauppa- ja toiminnanohjausjärjestelmäprojekteja. Roolisi on ymmärtää asiakkaan tarve ja siirtää tämä ymmärrys ja tieto projektitiimillesi. Liidaat, valvot ja tuet tiimisi työskentelyä. Vastaat siitä, että projekti saavuttaa sille asetetut tavoitteet sovitussa ajassa ja asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Yhdessä kolleegoidesi kanssa vastaat käynnissä olevien projektiemme resursoinnista, aikataulutuksesta ja lopputuloksesta ja johdettavanasi on useita erilaisia asiakasprojekteja samanaikaisesti. Olet päävastuussa asiakaskommunikaatiosta  ja mukana suunnittelemassa myös teknisen toteutuksen puolta asiakkaan näkövinkkelistä.

 

Arvostamme toiminnassamme pitkiä asiakassuhteita ja pyrimme olemaan kumppani, joka tukee asiakkaan liiketoiminnan kehitystä. Odotamme, että myös sinä arvostat samantyyppisiä asioita ja tapaa toimia. Projektien johtamisen ohella sinulla onkin tittelisi mukaisesti myös asiakasvastuu. Odotamme, että kykenet tuottamaan asiakkaalle sellaista lisäarvoa, että hän on valmis maksamaan myös sinun työstäsi. Tarvittaessa olet mukana myyntitapaamisissa loppusuoralla ja otat asiakas- ja projektivastuun, kun sopimus on syntynyt.

 

Työkavereiksesi saat pääosin devaajista koostuvan 20+ hengen verkkokauppatiimimme, jossa huumori kukkii ja kaveria autetaan. Työskentelet mielenkiintoisissa projekteissa tiiviissä yhteistyössä muiden asiakkuuspäälliköiden kanssa jakaen teknisiä resursseja, mutta myös kokemuksia sekä kehitysideoita. Tukitiimiisi kuuluvat lisäksi verkkokaupparatkaisujen myynti, järjestelmäpuolen osaajat, graafikko sekä tarvittaessa yrityksemme muut asiantuntijat. Esimiehesi on verkkokaupparatkaisujen liiketoimintajohtaja.

 

Sinun vahvuutesi

 

Edellytämme, että soveltuvan koulutuksen (tekninen/kaupallinen) ja aktiivisen otteesi lisäksi täytät seuraavat kriteerit:

Odotamme, että sinulla on kokemusta vaativien ja monimutkaisten järjestelmäkokonaisuuksien projektoinneista. Olet tottunut käyttämään Jira-projektinhallintatyökalua (tai vastaavaa), tunnet Agile-metodit ja Scrummin ja olet ollut mukana integraatioprojekteissa. Web-kehityksen käytännöt ja ymmärrys hakukoneoptimoinnin perusteista ovat hallussasi.

 

Asiakkaan puolella parinasi voi olla tekninen konkari, ICT-johtaja tai enemmän liiketoiminnan kehittämiseen perehtynyt henkilö. Sinun pitää pystyä kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa sujuvasti heidän omalla kielellään ja huolehtimaan siitä, että asiakkaan aito tarve tulee ymmärretyksi.

 

Persoonana olet oppimiskykyinen ja -haluinen, sosiaalisesti lahjakas sekä luottamusta herättävä. Luot ympärillesi selkeitä rutiineja, olematta joustamaton ja sinulla on poikkeuksellisen hyvät organisointitaidot. Et pelkää pientä kiirettä, saatat jopa toimia tehokkaammin paineen alla. Projektien johtamiseen liittyen tarvitset sellaiset esimiesvalmiudet, että saat teknisen tiimisi toimimaan projektien tavoitteiden mukaisesti. Yrityksemme ja asiakkaidemme vauhdikas kasvu edellyttää sinulta kykyä hahmottaa laajoja ja jatkuvasti muuttuvia kokonaisuuksia ja nähdä mahdollisuuksia haasteiden sijaan.

 

Haluat ja pystyt matkustamaan valtakunnallisesti asiakasprojektien niin vaatiessa. Arvostamme jos sinulla on kokemusta verkkokaupoista, mutta erityisen tärkeää on, että olet kiinnostunut verkkokauppa maailmasta ja sen kehityksestä! Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitoa.

 

Voimme tarjota

 

Kasvuyrityksen laaja-alaiset mahdollisuudet, osaavan tiimin tuen sekä modernit

työkalut. Lisäksi liikunta- ja kulttuurietu, firman yhteistä aktiviteettia sekä kattava työterveyshuolto vapaa-ajan vakuutuksineen kuuluu pakettiin. Dynaaminen yrityksemme tarjoaa tässä tehtävässä kilpailukykyisen kiinteän kuukausiansion.

 

Tunnistitko itsesi kuvauksesta?

 

Hakemuksen palkkatoiveineen voit toimittaa sähköpostitse otsikolla “Asiakkuuspäällikkö” osoitteeseen rekry@piimega.fi  13.5.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Varanka 0407522954, johanna.varanka@piimega.fi. Parhaiten tavoitettavissa  30.4.18 klo 9-11.PiiMega Oy on Oululainen ohjelmoinnin moniosaaja, joka on jo 20 - vuoden ajan ollut mukana luomassa menestystarinoita yhdessä asiakasyritystemme kanssa ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellakin. Teemme asiakkaan tarpeisiin vastaavia räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, kehitämme omia ohjelmistotuotteitamme sekä rakennamme verkkokaupparatkaisuja Magento verkkokauppa-alustalla.

 

Toimimme ketterästi lähellä asiakasta ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa. Oli kyse sitten palveluista, teknologioista tai uusista ratkaisuista, olemme mukana kehityksessä. Yhtiömme alati kasvavassa ja monipuolisessa joukossa työskenteleekin jo yli 70 IT-alan huippuammattilaista!Ota yhteyttä