Avoimia työpaikkoja: UI & UX Designer

PiiMega on Oululainen ohjelmoinnin moniosaaja, joka on jo lähes 20 - vuoden ajan ollut mukana luomassa menestystarinoita yhdessä asiakasyritystemme kanssa ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellakin. Teemme asiakkaan tarpeisiin vastaavia räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, kehitämme omia ohjelmistotuotteitamme sekä rakennamme verkkokaupparatkaisuja Magento verkkokauppa-alustalla.


Toimimme ketterästi lähellä asiakasta ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa. Oli kyse sitten palveluista, teknologioista tai uusista ratkaisuista, olemme mukana kehityksessä. Yhtiömme alati kasvavassa ja monipuolisessa joukossa työskenteleekin jo yli 50 IT-alan huippuammattilaista!

 

Etsimme nyt joukkoomme UI & UX Designeria

 

Voit olla joko aloitteleva tai jo pidempää kokemusta omaava suunnittelun ammattilainen. Työnkuva sisältää graafista suunnittelua ja käyttöliittymäsuunnittelua erilaisissa asiakasprojekteissa ja eri ohjelmistotuotteiden parissa. Tärkeää tehtävässä onnistumiseen on asiakasta palvelevan käyttöliittymän suunnittelun lisäksi visuaalinen näkemyksesi, tiimityötaidot ja asiakkaan ymmärtäminen. Olet vastuussa web-sivujen ja ohjelmistojen graafisen puolen suunnittelusta (kokonaan tai pienempi osa-alue riippuen projektista) yhdessä projektitiimin kanssa. Projekteja on luultavimmin useampi yhtä aikaa, joten multitasking, priorisointi ja kyky hypätä hommasta toiseen järjestelmällisyyttä unohtamatta korostuvat tehtävän vaatimuksissa.

 

Odotamme sinulta hyvän asenteen ja itsenäisen vastuun ottamisen lisäksi osaamista minimissään seuraaviin osa-alueisiin ja vähintään perusymmärrystä seuraaviin ohjelmointikieliin:

 

- Invision

- Photoshop

- CSS

- HTML

- Bootstrap

 

Plussana hakijoille on osaaminen kaikenlaiseen web-koodaukseen ja kiinnostus aiheeseen!

 

Lisäksi PiiMegalla arvostetaan erityisesti:

Oma-aloitteisuutta ja kykyä viedä asiat loppuun

- Reipasta, positiivista ja asioihin tarttuvaa asennetta

- Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä

- Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja

- Kykyä hallinnoida useita asioita yhtä aikaa

- Halua oppia ja kehittyä

- Suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

 

Jos haluat mukaan kehittyvään tiimiin, jossa asiat halutaan tehdä laadukkaasti, hae paikkaa heti! Meillä pääset aidosti vaikuttamaan kehityksen suuntaan. Odotuksemme osaamisellesi ovat kovat, mutta olemme aina valmiita antamaan tilaisuuden myös tulevaisuuden super-lupauksille. Sinun tulee ainoastaan pystyä vakuuttamaan meidät kyvyistäsi. Lisäksi monipuolinen yrityksemme tarjoaa mahdollisuudet kehittää ammattitaitoaan laajasti myös jatkossa!

 

Yrityksellemme on tärkeää myös henkilöstön hyvinvointi: Henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää hyviä liikunta-etuja ja kahvipöydästä löytyy muutakin kuin sokeria ja pullaa. Mahdollisen aamu-unisen ei tarvitse saapua työpaikalle klo 8.00, vaan työaika on joustava. Toimitilamme, sekä käytettävät työkalut ovat uudet ja monipuoliset.

 

Työ on toiveesi mukaan osa- tai kokoaikatyö, joten myös loppusuoralla opinnoissaan olevat tulevaisuuden lupaukset siis hereillä! Työskentely alkaa sopimuksen mukaan ja työn suorittamispaikka yhtiön Oulun toimipiste.

 

Hae tehtävään heti, kuitenkin viimeistään 15.3.2017 mennessä. Palkkaamme osaajan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja laita hakemusta heti sisään! Lähetä CV, portfoliosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@piimega.fi otsikolla “UI & UX Designer.

 

Lisätietoja työtehtävästä: johanna.varanka@piimega.fi

Edit 12.4.2017: Kyseinen paikka täytetty, mutta olemme kiinnostuneista alan osaajista jatkuvasti lisääntyvän tarpeen vuoksi. Ota yhteyttä