Avoimia työpaikkoja: sovelluskehittäjä

DEVELOPER / SOVELLUSKEHITTÄJÄ (uudet tekniikat)  

 
Voit olla alan todellinen huippuosaaja tai vasta urasi alussa oleva ohjelmoija. Räätälöimme sinulle kokemustaustasi mukaisen perehdytysohjelman ja työnkuvan.  
 
Monipuolinen asiakaskuntamme haastaa osaamistasi sekä perus ylläpitoon liittyvillä tehtävillä, että vaativilla ohjelmointiprojekteilla. Työsi painopiste tulee olemaan asiakkaille toimitettavissa räätälöidyissä verkkokaupparatkaisuissa.  
 
Toivomme, että haluat ottaa kokonaisvaltaista vastuuta ja pystyt jossakin vaiheessa olemaan yksi projektiemme arkkitehdeistä. Työsi painopiste on koodaamisessa, mutta saat lisävastuita kykyjesi mukaan.  
 
Odotamme, että sinulla on palava halu koodata ja kehittyä. Olet kiinnostunut alan kehityksestä ja seuraat aktiivisesti uusimpia trendejä. Haluat myös jakaa löytämiäsi tietoja koko organisaatiollemme.  
 
Arvostamme tietojärjestelmiin ja ohjelmointiin liittyvää koulutusta sekä kokemusta, mutta tärkeintä on asenne. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun kovassakin paineessa on oleellista tehtävässä menestymiselle. Asiakkaamme arvostavat erityisesti kykyäsi pitää projektien aikataulut hallinnassa. Omaat loistavat työyhteisötaidot ja reipas, positiivinen ja asioihin tarttuva asenteesi leimaa työskentelyäsi.  
 
Odotuksemme tekniseen osaamiseesi
- Arvostamme Magento-tuntemusta  
- Perustason PHP-osaaminen välttämätöntä  
- SQL- tietokannat hallittava  
- Eduksi Linux palvelin tuntemus  
- CSS3, JavaScript ja HTML5­osaaminen eduksi  
 
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisten etujen lisäksi paljon muutakin. Dynaamisen kasvuyrityksen laaja-alaiset mahdollisuudet, osaavan tiimin tuen sekä modernit työkalut. Yrityksessämme olet jatkuvasti alan kehityksen kärjessä ja sinulla on mahdollisuus näyttöjesi kautta edetä urallasi. Kannustamme työntekijöitä kehittämään osaamistaan ja tuemme heitä mm. sertifikaattien hankkimisessa. Tämä on loistava mahdollisuus niin uransa alussa olevalle tulevaisuuden osaajalle kuin kokeneelle alan ammattilaisellekin.  
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa yrityksemme hyvin tunteva Arespartnersin konsultti Kari Kuosmanen, puh. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet näin loma-aikana sähköpostitse kari.kuosmanen@arespartners.fi , puhelimeen hän vastaa varminten ma 10.7. klo 9-10.00. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja mahdollisen palkkatoiveesi 28.7. mennessä alla olevan linkin kautta. 


Ota yhteyttä