Avoimia työpaikkoja: Haluatko ohjelmoinnin huippuosaajaksi?

Voit olla alan todellinen huippuosaaja tai vasta urasi alussa oleva ohjelmoija. Räätälöimme sinulle kokemustaustasi mukaisen perehdytysohjelman ja työnkuvan! 

 

Monipuolinen asiakaskuntamme haastaa osaamistasi helpoilla ja vaativilla ohjelmointiprojekteilla. Työsi painopiste tulee olemaan asiakkaille toimitettavissa verkkokaupparatkaisuissa (Magento) ja niihin liittyvissä sovelluksissa. Osaamisesi ratkaisee roolisi projektitiimissä.

 

Odotamme, että sinulla on palava halu koodata ja kehittyä. Arvostamme tietojärjestelmiin ja ohjelmointiin liittyvää koulutusta sekä kokemusta, mutta tärkeintä on asenne. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun kovassakin paineessa on oleellista tehtävässä menestymiselle. Asiakkaamme arvostavat erityisesti kykyäsi pitää projektien aikataulut hallinnassa. Omaat loistavat työyhteisötaidot ja reipas, positiivinen ja asioihin tarttuva asenteesi leimaa työskentelyäsi.

 

Koska tulet pääosin työskentelemään verkkokaupparatkaisujen parissa on eduksi, jos omaat kokonaisvaltaista ymmärrystä verkkokaupoista. Magento-tuntemus olisi loistava lisä, mutta ei välttämätöntä. Sinun pitää osata ainakin perusteet PHP:stä ja SQL-tietokannoista. Katsomme eduksi, jos sinulla on Linux palvelin tuntemusta, CSS3, JavaScript ja HTML5­-osaamista.


Tarjoamme sinulle kilpailukykyisten etujen lisäksi paljon muutakin. Dynaamisen kasvuyrityksen laaja-alaiset mahdollisuudet, osaavan tiimin tuen sekä modernit työkalut. Yrityksessämme olet jatkuvasti alan kehityksen kärjessä ja sinulla on mahdollisuus näyttöjesi kautta edetä urallasi. Kannustamme työntekijöitä kehittämään osaamistaan ja tuemme heitä mm. sertifikaatien hankkimisessa. Tämä on loistava mahdollisuus niin uransa alussa olevalle tulevaisuuden osaajalle kuin kokeneelle alan ammattilaisellekin.

 

Palkkaamme osaajia heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemusta heti sisään! 


Mielestämme potentiaalisille hakijoille laitamme työstettäväksi ohjelmointitehtävän, jonka suorittamisen jälkeen kutsumme henkilön henkilökohtaiseen haastatteluun.


Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti, Kari Kuosmanen, p. 040 753 3520. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja mahdollisen palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2017 mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta. Hae tästä!Ota yhteyttä