piimega logo
Kumppanisi digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen

PiiMega Oy on nyt Pinja

PiiMegan palvelut tarjotaan jatkossa digitalisaatioon erikoistuneen Pinjan brändin alta. Taustalla PiiMegan liiketoiminnan siirtymisessä Pinjan brändin alle on elokuussa 2020 toteutunut yrityskauppa. Tämä oli Pinjalle kahdeksas yrityskauppa viimeisen kolmen vuoden aikana. Yhtiön Oulun alueella olleet toimistot yhdistettiin vuoden alussa yhteisiin toimitiloihin Kempeleeseen. Pinjan kansainvälisen liiketoiminnan osuus on voimakkaassa kasvussa, ja yhtiö palvelee johtavia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä organisaatioita yli 30 maassa. Pinja on merkittävä toimija teollisuuden uudistajana ja digitaalisen yhteiskunnan rakentajana. Yhtiö on markkina-alueensa johtava SaaS-ohjelmistoratkaisujen tuottaja valikoiduissa teollisuuden ohjelmistotuotteissa, muun muassa metsäteollisuudessa ja valmistavassa teollisuudessa.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ohjelmistoyhtiö PiiMegan palvelut siirtyvät Pinjan brändin alle

Tästä päivästä lähtien PiiMegan palvelut tarjotaan digitalisaatioon erikoistuneen Pinjan brändin alta. Taustalla PiiMegan liiketoiminnan siirtymisessä Pinjan brändin alle on elokuussa 2020 toteutunut yrityskauppa.

Avoin työpaikka: Järjestelmätukihenkilö

PiiMega Oy hakee nyt joukkoonsa venäjänkielentaitoista järjestelmätukihenkilöä PiiMegan metsä- ja sahajärjestelmien käyttäjätukeen.

Punanaamio

PiiMegan ja Punanaamion pitkään jatkunut yhteistyö sai jälleen merkittävän merkkipaalun verkkokaupan uudistuksen myötä.

Ota yhteyttä