piimega logo
Ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

PIIMEGA OY - RATKAISUT YRITYKSESI TARPEISIIN

PiiMega on Oululainen 20-vuotias ohjelmistotalo, joka on nykyään luomassa useita menestystarinoita yhdessä asiakasyritystemme kanssa ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellakin. Räätälöityjen ohjelmistoprojektien lisäksi tuotteitamme ovat yritysten toiminnanohjausjärjestelmät, saha- ja metsäteollisuuden toiminnanohjausjärjestelmät sekä verkkokaupparatkaisut, joita teemme Magento verkkokauppa-alustalle.


Tarjoamme projekteihin erityisesti vankkaa kokemusta ohjelmistojen kehittämisestä, vahvaa it-osaamista ja hyviä tyyppejä, jotka osaavat katsella maailmaa asiakkaan silmälasien läpi. Jos lasit ovat liian vaaleanpunaiset, uskallemme kertoa sinulle myös sen. Panostamme kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme ja henkilökuntamme tyytyväisyyteen. Haluamme taata sekä laadukkaat ohjelmistot että henkilökohtaisen ja nopean asiakaspalvelun. Tämän takia asiakkaamme suosittelevatkin meitä! Lue lisää meistä ja osaamisestamme.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

PiiMega mukana Puumessuilla

PiiMega on mukana Puumessut 2019 -tapahtumassa Jyväskylässä 4.-6.9.2019.

Kärävä Oy yhteistyöhön PiiMegan kanssa

Kärävä Oy ja PiiMega Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Kärävällä otetaan käyttöön PiiMega® TimberPro -toiminnanohjausjärjestelmä. Kärävä Oy konkretisoi ihmisten unelmia muuttamalla haaveet laadukkaiksi puutuotteiksi. PiiMega Oy kehittää markkinoiden monipuolisinta PiiMega® TimberPro sahan ja puunjalostajan toiminnanohjausjärjestelmää, joka tulee helpottamaan Kärävän ammattilaisten päivittäistä työskentelyä ja vapauttaa aikaa enemmän asiakasunelmien täyttämiseen.

Vinkki sähköpostipalvelujen testaamiseen

Verkkokauppoja tehdessä, kuten kauppiaanakin, joutuu usein testaamaan erilaisia sähköpostiin liittyviä työkaluja uusia työkaluja käyttöönottaessa tai päivitysten yhteydessä. Testatessa joutuu usein tilanteeseen, jossa pitäisi pystyä testaamaan palvelua useammalla eri sähköpostiosoitteella. Tässä helppo vinkki, jolla saat helposti yhdellä sähköpostitilillä testattua useaan kertaan samaa palvelua.

Ota yhteyttä

© 2018 Piimega