piimega logo
Ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

PIIMEGA OY - RATKAISUT YRITYKSESI TARPEISIIN

PiiMega on Oululainen 20-vuotias ohjelmistotalo, joka on nykyään luomassa useita menestystarinoita yhdessä asiakasyritystemme kanssa ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellakin. Räätälöityjen ohjelmistoprojektien lisäksi tuotteitamme ovat yritysten toiminnanohjausjärjestelmät, saha- ja metsäteollisuuden toiminnanohjausjärjestelmät sekä verkkokaupparatkaisut, joita teemme Magento verkkokauppa-alustalle.


Tarjoamme projekteihin erityisesti vankkaa kokemusta ohjelmistojen kehittämisestä, vahvaa it-osaamista ja hyviä tyyppejä, jotka osaavat katsella maailmaa asiakkaan silmälasien läpi. Jos lasit ovat liian vaaleanpunaiset, uskallemme kertoa sinulle myös sen. Panostamme kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme ja henkilökuntamme tyytyväisyyteen. Haluamme taata sekä laadukkaat ohjelmistot että henkilökohtaisen ja nopean asiakaspalvelun. Tämän takia asiakkaamme suosittelevatkin meitä! Lue lisää meistä ja osaamisestamme.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Siparila ja Suomen Lämpöpuu yhteistyöhön PiiMegan kanssa

Thermory -konserniin kuuluvat Siparila Oy ja Suomen Lämpöpuu Oy ovat allekirjoittaneet PiiMega Oy:n kanssa sopimuksen PiiMega® TimberPro -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta. Hankkeen tarkoituksena on yhtenäistää Siparila Oy:n neljän tuotantolaitoksen ja Suomen Lämpöpuu Oy:n toiminnanohjausjärjestelmät.

Avoin työpaikka: Myyntipäällikkö verkkokauppatiimiin

Hakuaikaa päättynyt 13.3.2020. Haemme Verkkokauppa-tiimiimme myyntipäällikköä Kempeleen toimistolle Haluatko mukaan paraatipaikalle verkkokaupan ja kaupanalan maailmaan? Tehtävässä pääset näyttämään taitosi toimimalla ratkaisevassa roolissa tulevien ja olemassa olevien asiakkuuksiemme parissa!

PiiMega Oy tavattavissa Eurobois 2020 -messuilla Ranskassa

PiiMega is participating Eurobois 2020 in Lyon, France

Ota yhteyttä

© 2018 Piimega