Sujuvaa arkea yrityksellesi

PiiMega® Total Commerce on kaupan alan kokonaisratkaisu

PiiMega® Total Commerce, on kevyt ERP-ratkaisu, joka on suunniteltu toimimaan yhdessä erityisesti Magento-verkkokaupan kanssa. Järjestelmä on suunniteltu modernin kaupan tarpeisiin, jossa tapahtuu myyntiä kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa.

Verkkokauppa Product information

ERP

Guarantees the same balances both in ERP and eShop

Product information maintenance

Information of new products transfers reliably between systems

Logistics

Collect, pack and ship easily and effortlessly.

Palvelukokemus

Yhdistä toimintasi myymälässä ja verkkokaupassa

Sujuvuutta sekä kauppiaalle että asiakkaalle!

Kaupan toiminnanohjausjärjestelmä takaa sen, että saldot pysyvät kohdillaan niin ERP:ssä kuin verkkokaupassakin. Järjestelmä huomioi myynnin sekä verkkokaupassa että myymälässä. Tuotetietojen ylläpito on tehty helpoksi ja takuuvarmaksi: kun uusia tuotteita perustetaan, siirtyvät ne luotettavasti järjestelmien välillä. PiiMega® Total Commercessa logistiikkatoiminnot ovat omaa luokkaansa. Integraatioilla logistiikkatoimittajien järjestelmiin saadaan paketteihin tulostettua suorat pakettikortit. Keruu-,pakkaus- ja lähetystoiminnot on toteutettu niin, että ne helpottavat pakettien toimittamista. Kassajärjestelmä on myös suunniteltu ajatellen sekä verkkokauppaa että kivijalkamyymälää. Muun muassa yhtä ja samaa lahjakorttia voidaan käyttää kummassa myymälässä tahansa. Myös kanta-asiakkuuteen liittyvät toiminnallisuudet on toteutettu samalla logiikalla.

Verkkokauppa Product information2

Contact us

Henkilökortti - Timo Vaaraniemi

Timo Vaaraniemi

Product manager

Kaupan alan Omnichannel-ratkaisu PiiMegalta

Piimega ® Total Commerce + Magento 2: Meiltä asiakaskokemuksen saumaton hallinta kanavasta riippumatta sekä liiketoimintaa tehostavat integraatioratkaisut saman katon alta.

Verkkokauppa Omnichannel

VERKKOKAUPPA

Valmis integraatio Magento 2 -verkkokauppaasi pitää saldot sekä tuote- ja tilaustiedot ajantasalla myyntikanavasta riippumatta

TOIMINNANOHJAUS

Avullamme enemmän aikaa olennaiseen. PiiMegan toiminnanohjausjärjestelmän avulla tehostat logistiikkaasi, keskität toimintojasi ja hoidat raportoinnin ketterästi

ASIAKKUUDENHALLINTA

Kohdennettua markkinointia PiiMega CRM:n avulla. Hyödynnä asiakastietosi ostohistorioineen ja kasvata myyntiäsi

Contact us!