HalpaHalli

Verkkokaupan teknisen toteutuksen lisäksi Pinja on toteuttanut myös HalpaHallin verkkokaupan ulkoasun suunnittelun yrityksen brändiin sopivaksi.

Magenton rajapintoja hyödyntäen on toteutettu integraatiot muun muassa Akeneo PIM – tuotetiedonhallintajärjestelmään.

HalpaHallin tiimi

Haaste: Tavoitteena laadukas asiakaskokemus kanavasta riippumatta

Kantavana ajatuksena HalpaHallin omnichannel-mallissa on se, että kuluttaja saa saman laadukkaan asiakaskokemuksen asiointikanavasta riippumatta. Jo olemassa olevien asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin vastaamisen lisäksi HalpaHallin pyrkimys on nousta verkkokaupan myötä merkittäväksi verkkokauppatoimijaksi. Samoin kehittämällä digitaalisia palveluitaan yritys vastaa myös kansainvälisten verkkokauppojen mukanaan tuomaan kilpailuun. Tavoite on olla läsnä siellä, missä asiakas haluaa olla HalpaHalliin yhteydessä, olipa se sitten myymälä tai digitaalinen ympäristö. Tähän monikanavainen konsepti verkkokauppoineen luokin loistavat edellytykset.

Ratkaisu: Verkkokauppa-alustaksi Magento 2

Verkkokaupan teknisen toteutuksen lisäksi Pinja on toteuttanut myös HalpaHallin verkkokaupan ulkoasun suunnittelun yrityksen brändin mukaiseksi. Verkkokaupan ilme digipuolella seuraa HalpaHallin myymälöistä ja printti-medioista tuttua yritysilmettä värityksineen ja fontteineen. Verkkokaupan taustalla pyörii nykyaikainen huippuluokan alusta, maailman suosituimpiin kuuluva Magento uusimpana Magento 2 versiona. Asiakaspalvelun työkaluna toimii toinen luokassaan maailman suosituimpiin kuuluva järjestelmä Zendesk.

Pinja on toteuttanut verkkokauppaan myös kaikki maksamisen ja logistiikan Magento 2 -lisäosat. Maksuvaihtoehtoina ovat Maksuturvan pankki- ja korttimaksaminen sekä Arvato Financen tarjoamat HalpaHalli Lasku ja HalpaHalli Kukkaro. HalpaHalli Kukkaro on tässä vaiheessa verkkokaupassa käytössä oleva maksutapa, jonka avulla asiakas voi ostaa kuukauden ostokset yhdelle sähköpostiin toimitettavalle koontilaskulle. Monikanavamallia toteuttaen HalpaHalli Kukkaro tulee käyttöön myös myymälöissä lähitulevaisuudessa!

Myös verkkokauppaostosten toimituksen osalta asiakkaalle annetaan vaihtoehtoja. Tavallisimpien Postin pakettipalveluiden ja Matkahuollon Lähellä -toimituksen lisäksi verkko-ostosten noutopaikkoina toimivat kaikki 38 HalpaHallin myymälää. Verkkokauppa täten osaltaan tukee myös ketjun pienempien myymälöiden valikoimaa ja asiakaskuntaa.

Integraatioiden avulla lisää toiminnallisuuksia

Asiantuntemustustaan Pinja on tuonut projektiin myös integraatioiden osalta. HalpaHallin verkkokauppaprojekti on pitänyt sisällään useita integraatioita eri taustajärjestelmiin. Magenton rajapintoja hyödyntäen on toteutettu integraatiot muun muassa Akeneo PIM – tuotetiedonhallintajärjestelmään sekä Progress-toiminnanohjausjärjestelmään.

Asiakkaille näkyvä verkkopalvelu on yhdistelmä Magento- verkkokauppa-alustasta ja WordPress-julkaisujärjestelmästä integroituina saumattomasti yhteen toimivaksi kokonaisuudeksi. Julkaisujärjestelmän puolella on enemmän tietoa yrityksestä, myymälöistä ja esimerkiksi kahviloiden lounaslistat. Jälleen avainasemassa on luonteva käyttäjäkokemus: siirtymä järjestelmien välillä on asiakkaalle huomaamaton. Kahden järjestelmän välistä yhteispeliä tukee myös Klevu-haku, joka etsii sopivimmat hakutulokset molemmista järjestelmistä. Näin asiakkaan ei tarvitse huolehtia siitä, hakeeko hän verkkokauppaan liittyvää tietoa vai mahdollisesti tietoa kesätyöpaikoista.

Verkkokauppatoimittajan rooli HalpaHallin liiketoiminnan kehityksen kannalta kriitiisessä projektissa on luonnollisesti tärkeä ja olemme Pinjalla vakuuttuneita siitä, että pitkä kokemuksemme Magentosta ja vahva osaamisemme integraatioista yhdessä joustavan ja asiakasläheisen työtyylimme kanssa sinetöivät valintamme toimittajaksi. Verkkokaupan julkaisu on vasta alku pitkälle yhteistyölle ja jatkamme edelleen innolla HalpaHallin verkkokaupan ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa!

HalpaHalli pähkinänkuoressa

50+ Vuotta alalla

10+ Tuotekategoriaa

1 500+ Työntekijää

35 Kivijalkamyymälää

299,6 milj. Liikevaihto (2020)

Tutustu menestystarinan palveluihin

Magento 2 -verkkokaupat

Kasvua tavoittelevan verkkokaupan alustaratkaisu.

Akeneo PIM

Tuotetiedon hallintaa keskitetysti ja kustannustehokkaasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

Veikon Kone

Yhteistyössä Pinjan kanssa Veikon Kone on onnistunut parantamaan myyntiään ja kannattavuuttaan.

Minimani

Minimani nosti verkkokaupan strategisesti keskeiseksi liiketoiminta-alueeksi ja valitsi ICT-palveluistaan ja integraatioalustapalvelustaan tutun Pinjan luotsaamaan verkkokauppansa uuteen kasvuun.

Urjalan Makeistukku

Pinjan yhdistellyn verkkokaupparatkaisun avulla Urjalan Makeistukulla on taas tilaa kasvaa vapaammin.

Rajala Pro Shop

Pinja on toteuttanut Rajalan verkkokaupat, sekä mahdollistanut heille sujuvan tilaustenkäsittelyn ja varastonhallinnan.

Punanaamio

Punanaamion uudisti yhteistyössä Pinjan kanssa version niin verkkokaupan visuaalisen ilmeen kuin alustan kohdalla parantaakseen sivuston käytettävyyttä entisestään.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä