PiiMega Oy on tehnyt sopimuksen metsäjärjestelmän toimittamisesta Kinnaskoski Oy:lle, järjestelmä on otettu tuotantokäyttöön syyskuussa 2015.

 

PiiMega ja Kinnaskoski ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Aiemmin PiiMega on toimittanut PiiMega® TimberPro-järjestelmän ja nyt kokonaisuutta täydennetään päivittämällä metsäjärjestelmäksi PiiMega® ForestPro. Monipuoliset ja kattavat järjestelmätoiminnallisuudet mahdollistavat puun järkevän hankinnan ja jalostuksen. “Jalostuksen suunnittelu voidaan aloittaa tarvittaessa jo puukauppavaiheessa ennen katkontaa vastaamaan tehtaan tarpeita, kun käytössä on sekä PiiMega® ForestPro että PiiMega® TimberPro”, kuvaa PiiMega Oy:n liiketoimintajohtaja Antti Miettunen.

 

Kinnaskoski saa uutta laajuutta tuotantoketjujen hallintaan, kun heillä on käytössä PiiMegan järjestelmäkokonaisuus. ”Esimerkiksi metsäjärjestelmän korjuiden ja kuljetusten ohjauksella materiaalivirtojen hallinta paranee auttaen osaltaan sahauksen suunnittelua”, kertoo Kinnaskoski Oy:n toimitusjohtaja Jyri Nenonen.

 

Lisätietoja:
PiiMega Oy: Antti Miettunen, antti.miettunen ( at ) piimega.fi, +358 40 5467283, www.piimega.fi 
Kinnaskoski Oy: Jyri Nenonen, jyri.nenonen ( at ) kinnaskoski.fi, +358 44 776 1629, www.kinnaskoski.fi

 

PiiMega Oy on vuonna 1998 perustettu ohjelmistotalo, jonka yhtenä päätoimialoista on metsäteollisuuden tietojärjestelmät. Yrityksen liikevaihto vuonna 2014 oli 2.8 M€. Yritys työllistää n. 40 IT-alan ammattilaista, joilla on pitkä kokemus ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitystyöstä sekä vahva toimialaosaaminen.

Kinnaskoski Oy on vuonna 1971 perustettu Vilppulalainen yksityinen saha, joka toimii täysin perheyrityksenä. Yritys työllistää 26 henkilöä mukaan luettuna metsäosasto.

 

(Julkaisuvapaa 30.9.2015)